Melyek Budapesten azok a kerületek (ha lehetne név szerint is megnevezni) és nem nagyon drágák, ahol érdemes lenne lakást venni? Amely nyugalmas hely is lenne.
17.kerület. Nekem Rákoskeresztúr városközpontban van lakásom. A közlekedés nagyon jó, "mindenhova" megy busz, annyi, hogy kicsit tovább tart odaérni. A közbiztonság jobb, mint bárhol ahol valaha laktam. 18.kerületben nőttem fel, de nem igazán vagyok oda érte.
A 17.kerületi lakás jelenleg ki van adva. 1 napig volt fent a hirdető oldalon, és egyből 10en hívtak, hogy megnézhessék, pedig még a mai albérletárakhoz képest is sokalltam az összeget, amennyiért felraktuk. Ennyit ér a kellemes környék.
Amúgy annyit hozzátennék, hogy jelenleg albérletbe menni és lakást venni kész "öngyilkosság". Hihetetlenül el vannak szállva az árak. A házban (17.kerület) 30 négyzetméteres lakást adtak el nemrég 11 millióért (páromék 72négyzetméteres lakása 5 éve 12 millió volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!