Becsöngetett hozzánk egy cigány pereputty, albérletet keresnek állítólag?
Figyelt kérdés
Ránézésre megállapíthatóan nem dolgozó, koszos típus. Állítólag a szomszéd utcában "egy idős néni" mondta, hogy itt van albérlet kiadó...Szerintetek lopni akartak vagy felmérni a terepet esetleg tényleg albérletet keres az ilyen? Van ilyenről tapasztalata valakinek?2016. aug. 2. 12:36
21/24 anonim válasza:
Na pont ezért kéne 8-10 15 fős banda Magyarországon, aki lapátra teszi ezt a roh-dt népet, szép csendben a családjával együtt. Senkinek sem hiányoznának.
22/24 anonim válasza:
Én a helyedben sürgősen beszereznek egy nagytestű ugatos felnőtt kutyát, akár mrnhelyrol. Azoktól félnek nagyon.
23/24 anonim válasza:
"Ránézésre megállapíthatóan nem dolgozó, koszos típus"
Már itt érezhető, hogy nem jó szándékkal jöttek.
24/24 anonim válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet.Kimentem,elmagyaráztam hogy nincs kiadó szobánk.Amikor hangosan méltatlankodni kezdett a "családfő" előrongyolt a két német dogunk.Elég volt az a mellkasból jövő morrantása a kannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!