Mit tegyek ha idegesítenek a kisgyerekek? (Többi lent. )
Keresd inkább a felnőttek társaságát, mert a felnőttek többsége nyílt, egyenes, gerinces, jóindulatú, kimutatja őszintén az érzelmeit, nem aljas, nem alattomos, nem manipulatív és ne mképmutató; ezen felül van a felnőttek többségében önzetlen szeretet, nyitott a fantáziájuk, nem merevek, hanem szinte minden felnőtt kreatív és gyermekien játékos.
Evvel szemben a kisgyermekek mindennek ellentéte.
Tehát a kisgyermek kellemetlen társ, a felnőtt viszont csupa öröm.
" a házimozit lenyomja a gyerek üvöltés. Mit tehetek? Szívesen költöznék a belvárosba, de sajna ott horribilis árakon vannak csak lakások"
Véletlen se próbáld ki a fejhallgatót a tévén hifin, inkább költözz be a belvárosi, zajos autóforgalomtól mentes, pihepuha csodakellemes övezetbe. De ez csak egy szerény javaslat.
Na mi van a segély helyett már a csok az új pénzszerzési lehetőség, amin lehet picsogni? Mellesleg ezen 60 évesek szoktak rinyálni és nem 16 évesek! A javaslataim: 1., csináld azt amit én ennyi idősen, egész nyáron fesztiváloztam, buliztam, gyakorlatilag haza se mentem, szóval nem zavart a szomszéd. 2., tanulj napi 24-ben, szerezz egy kiemelkedősen jó diplomát summa cum laude, keress baromi sok pénzt és vegyél villát a rózsadombon.
3., fejhallgató. 4., kezdj el gyerekeket gyártani és akkor neked is lesz csok.
Szánalom, hogy ilyen megkeseredett vénember vagy 16 évesen.
Valami ilyesmit szerezz be, hátha van kifejezetten erre a korosztályra:
Megértelek egyébként, pár éve elszaporodtak ezek a "gyerekemvanjogomvan" ősanyák és -apák, akiknek a szájuk nagy, de megnevelni a kölyköt luxus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!