Titeket idegesítenek azok a benzinkutasok akik meg akarnak tankolni nektek?
Én örülök neki. :D Főleg az első tankolásaimnál jól jött a segítség.
N
1. Igencsak bunkó ember vagy.
2. NEkik ez a munkájuk része, ha nem akarod, hogy setísenek, akkor UDVARIASAN mondd meg.
Engem is idegesítenek. Nem azért, mert fárasztó lenne udvariasan közölni, hogy magam is boldogulok, hanem azért mert legtöbben nagyon nyomulósan teszik, volt hogy kérdés nélkül szedte le a tanksapkát (az enyém nem kulcsos) és már tankolt is, csak azt kérdezte, mennyit. Vagy egy másik azzal kezdte, hogy ajánlgatta a prémium üzemanyagot (18 éves alsó kategóriás autóba), és tényleg erélyesen kellett szólni, hogy kösz nem és egyébként is magam szeretnék tankolni.
Az, hogy a munkájukat végzik, nem érv, a telefonos ügynök is a munkáját végzi, mégis jogosan idegesít, ha zavar. Szerintem a korrekt az lenne, hogy akinek segítség kell, az szól, egyébként üzletekben is ezt szeretem, nem azt, ha nézelődök, és egyből lerohannak, meg igyekeznek a kiszemelt terméknél drágábbat ajánlgatni. Igen, képes vagyok udvariasan mondani, hogy köszönöm szépen, csak nézelődök, de ettől még zavar.
8:
Igazából nem is a főnök tehet róla, hanem a probléma abból ered, hogy mindezt elfogadjuk arra hivatkozva, hogy a benzinkutasnak is meg kell élnie. Ha mindenki tudatos vásárló lenne, akkor nem ilyen lenne az üzletpolitikája a kutaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!