Szabad-e a járdát autóval elállni?
Kilépünk a lépcsőházból,balra mennénk tovább a járdán, de alig lehet, mert egy autó ott áll. Jó, hogy költöznek, vagy valami, de akkor is: legális ez egyáltalán?
Közvetlen pár lépés után a lépcsőházból kilépve a járdán csak joga lenne a gyalogosnak tovább mennie akadálykerülgetés nélkül, nem?
Nyolcas, te miről beszélsz? Miféle semmi szabályt? Ha szabálytalanul bicikliznék a járdán, akkor is, az nem jelenti, hogy "semmi szabályt". De csak valaki kitalált valamit, amivel belém köthet, most ezen lovagol mindenki, gondolkodás nélkül. Szánalom. :)
"semmi szabályt", jól van, nagyon okos vagy.
Egyébként tényleg indokolatlanul odaálltak. Az a jó, ti nem is láttátok a helyzetet, nem láttátok, hogyan állja el a járdát, de véleményetek már van. Mivel egyik oldalról a házfal van, a másik oldalról egy domb-szerűség, igencsak problémás kikerülni. Biciklivel pláne, tolva természetesen.
Én mindig igyekszem tekintettel lenni másokra, és ezt jogosan várnám el másoktól is. Persze ti nem ismertek sem engem, sem az említett szituációt, de véleményetek van. Felhívnám a figyelmet, nem a véleményetek érdekel, hanem a kérdésem: állhat-e meg autó a járdán? Valaki írta a jelzőtáblákat. Erre visszakérdeztem, hogy milyen jelzőtáblák. Tudom, erre már nehéz lett volna válaszolni, egyszerűbb lehurrogni a másikat és itt tombolni. :)
Istenem 20 évente költözik valaki miért nem lehet kibírni hogy egy kicsit közelebb áll az ajtóhoz a pakolás miatt? Ráadásul elférsz akkor pláné mit problémázol?
Kívánom hogy amikor te is költözöl akkor 2 utcával arrébb tudjál csak megállni és pakolni a sok száz cuccodat valami unatkozó idióta szomszéd miatt.
"Én mindig igyekszem tekintettel lenni másokra"
Nem, te sz*rsz mindenkire, valaki elkövet valami kis vétséget már rohansz panaszkodni.
Köszönöm szépen a privátot kérdező, inkább itt válaszolok, ha nem gond!
Mivel nem írtál szinte semmi konkrétumot, ezért pl a "biciklivel"-ről alapvetően nem az jut senki eszébe, hogy tolod, hiszen akkor miért van ott melletted a kerékpár, ha ugyanúgy csak sétálsz, mint nélküle tennéd? A "kerékpárral megyek" kifejezést általában úgy érti az ember, hogy rajta ülsz és tekered, nem pedig tolod...
Másrészt te magad írtad, hogy költözésről van szó, és te már törvényeknek nézegetnél utána -> ezek alapján meg nyilván egy türelmetlen paprikajancsinak fog gondolni mindenki.
Az igaz, hogy valóben nem élünk ott, de ha te nem adsz meg minden infót, akkor abból kell összerakni valamit, amit te osztasz meg, azok alapján pedig egy fontoskodó bumburnyáknak tűntél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!