Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tennétek ha a szomszéd...

Mit tennétek ha a szomszéd házból megdobnának benneteket egy paradicsommal?

Figyelt kérdés
Abban az esetben is érdekel a válasz ha eltalálnak, s abban az esetben is, ha nem.
2016. júl. 29. 10:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ha tényleg ez lessz az egyetlen az oké. Én inkább attól tartok, hogy ha nincs következmény akkor lesz folytatás.

De nem gyerekek voltak legalábbis nem kisgyerekek, ekkora erővel egy 10 éves gyerek nem képes dobni. És hallottam hangokat amik inkább kamaszra utalnak. Persze az jogilag gyerek, illetve fiatalkoru, érzelmileg meg végkép gyerek.

Csatába én se mennék bele, rendörség kihivásához viszont túl kicsi ügy, főleg hogy el se talált.

Tényleg nem tudjátok, annak volt valami következménye amikor Demszky-t dobálták meg tojással, ráadásul el is találták?

2016. júl. 29. 10:54
 12/18 anonim ***** válasza:
56%

Panelból, fentről, nem más, mint tiszta véletlen!

Rossz időben, rossz helyen voltál.

Semmi más nem történt, csak símán kivágtak az ablakon egy rohadt paradicsomot, hogy pont rád esett, az a sors fintora!

2016. júl. 29. 10:54
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
akár eltalál akár nem, felszerelem a slagot és a magasnyomásút aztán hadd szóljon
2016. júl. 29. 10:58
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem panel (irtam). S ahhoz hogy ilyen erővel ekkora sebességgel ekkoratávolságot áthidaljon igen nagy erővel kell irányba dobni. Még az is lehet hogy nem is gyerek volt az illető hanem egy degenerált 18 év fölötti. S tiszta véletlen után nincs nevetgélés, kuncogás se.
2016. júl. 29. 11:07
 15/18 anonim ***** válasza:
57%

Ilyen esetben hagyd a francba.

Valószínűleg egy degenerált, unatkozó hülye ember tehette.

2016. júl. 29. 11:43
 16/18 anonim ***** válasza:
56%
Visszadobnám. Nehogy a következő alkalommal dinnyével próbálkozzon.
2016. júl. 29. 11:57
 17/18 anonim ***** válasza:
60%
Engem vizibombával dobtak meg egy panzióból diákok. Bementem a panzióba csurom vízesen. Mikor látták hogy felmegyek bezárták a szoba ajtót. Elkezdtem rugdalni. A tanáruk kijött és szegény 5 percen keresztül kért bocsánatot, elfogadtam és elmentem.
2016. júl. 29. 12:31
 18/18 anonim ***** válasza:
80%
úgy tennék, ahogy az ősi dakota közmondás tartja: ha megdobnak paradicsommal, dobd vissza záptojással"
2016. júl. 29. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!