Hogyan "kell" viselni azt, ha a BUNKÓ szomszéd megjegyzi hogy unintelligens vagyok mert nő létére előtte mentem ki az ajtón?
Milyen nőies, milyen intelligens, kifinomult lelket mutat, hogyha egy nő előtt megy ki az ajtón egy férfi és azonnal leharapja a fejét.
Csak mert ő nő. Ő nem érhet hozzá egy piszkos kilincshez, nem sosem, arra ott van a férfi, ha ott egy férfi ott van azonnal ragadja meg azt kilincset a nő helyett, ha már odavonszolta a képét neki.
Persze ezt nem gondolom komolyan inkább nevessetek, hogy van aki így gondolja.
Hogyan "kell" viselni? Vissza se szólni, nem kell leállni vele kötekedni. Én örülök, ha egy ilyen ember társaságától minél előbb megszabadulok, nem hogy még beszélgessek is vele.
"Hogyan "kell" viselni azt, ha a BUNKÓ szomszéd megjegyzi hogy unintelligens vagyok mert nő létére előtte mentem ki az ajtón?"
Ezt kell mondani: "Bocsánat."
Itt van a kérdés.
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__79740..
"szinte mindig zsebbe".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!