Hogyan "kell" viselni azt, ha a BUNKÓ szomszéd megjegyzi hogy unintelligens vagyok mert nő létére előtte mentem ki az ajtón?
A szomszed holgynek igaza lehet ahogy figyelem miket valaszolsz. Szerintem neki legalabb annyira elege van beloled, mint neked belole.
Oszt mie' nem ko"tozo" el onnan?
Ez a feljelentés nem vicc. Ha sok a pénze valakinek akkor azt nem csakkocsira piára nőzésre/pasizásra mobilra, méregdrága konyhai járólapra lehet költeni, hanem nagyón jól lehet szórakozni ilyen kötekedők megleckésztetésén is.
Fel lehet bérelni valami jó zugügyvédet aki bepereli a nevünben az "ügyfelem életének a megnehezitése" vádjával.
Ekkor őt beidézik a tárgyalásra. Előadja az ügyvéd, hogy mivel te ezen töprengesz kevésbé vagy képes ellátni a hétköznapi teendőidet. Te meg el s emész, az ügyvéd viszont boldogan megy el hisz pénzt kap érte.
A vádlottat pedig a biróság vagy felmenti, vagy szóbeli figyelmeztetésben részesiti. Viszont mikor jön haza a tárgyalásról, megmondhatod neki, hogy te tök jót pihentél mig ő ott dekkolt, néztél kozben egy focimeccset is amiben két fantasztikus gól is volt.
"Teszek rá jogom van hozzá."
Természetesen. Jogod van az arrogancia és udvariatlanság mellett még h ü l y é n e k is lenni...
Ehhez neked jogod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!