Osztatlan közös kertből hogyan lehet elkeríteni a ránk eső részt? Ez jogilag hogy néz ki?
Osztatlan közös kertet lekeríteni nem lehet, de ez vonatkozik az ő lakatjára is (egyébként benne is van a nevében, hogy osztatlan, tehát nem lehet önkényesen megosztani).
Nem tudom, hogy mi a megoldás, talán szólni kéne a közös képviselőnek, esetleg lakógyűlést kéne szervezni.
Mindenesetre, ha nekem elkezdene okoskodni, akkor leordítanám a fejét a csába és kész. Ezt egészen addig csinálnám, amíg meg nem unja. Amúgy meg nyugodtan feljelenthet, leszarják.
Sajnos közös képviselőnk nincs (annyira nem sajnos, mert legalább annyival kevesebb a kiadás is).
A kertben három ingatlan van használatban, mindhárom külön tulajdonossal, illetve egy áll üresen.
Igen, tegnap már én sem tudtam megállni kiabálás nélkül. A hátsó ajtónknál voltunk (most alakítjuk az ingatlant üzlethelyiségből lakássá és még a hátsó ajtót nem tudtuk megnyitni), bíbelődtünk a kulcsokkal, erre ránk szólt arrogánsan, hogy: ,,na, innen el lehet most menni" o_o
Még a kiabálásomra azt mondta, hogy: ,,otthon kiabáljak, ne itt", erre mondtam is, hogy: ,,épp otthon vagyok"
Ha nagyon nem venne vissza a hangjából, legfeljebb mi is le tudjuk a kaput lakatolni, de ezt inkább kerülöm, míg utána nem jártunk a jogi lehetőségeinknek, nem akarunk hozzá hasonlóan ilyen pofátlanok lenni, míg van más, törvényes megoldás.
Ugyan annyi jogod van neked is ott lenni, mint annak a banyának.
A lakatot vágjátok le és szarjatok a fejére a nőnek.
Ha meg hívtok oda ismerőst, én a helyetekben előre felvilágosítanám, hogy van ott egy nem teljesen 100-as nő, akivel nem kell törődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!