Ha teljesen új életet kezdhetnél egy másik országban akkor azt hol tennéd?
Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 21:43
21/32 anonim válasza:
Nem mondom, hogy teljesen új életet kezdtem, mert nem égettem fel magam mögött hidakat, ill- a baráti kapcsolataim is (átalakultak ugyan, de) megmaradtak, de pár éve kiköltöztem Írországba. Innen pedig nem szívesen mennék már sehová :)
22/32 anonim válasza:
Norvégiába semmi esetre sem mennék.Svájc, Kanada,vagy Új-Zéland jöhetne szóba,viszont el tudnám képzelni,hogy valamelyik Görög szigeten éljek.
24/32 anonim válasza:
Newfounland, portugália, tibet, erdély, izland vagy valami szép sziget.
25/32 Tom Benko válasza:
Finnország. Szimpatikus, nyugis népek, nem tolakodnak állandóan a másik pofájába. Ráadásul az ország is kellemes klímájú.
26/32 anonim válasza:
Elköltözni nem szeretnék sehová.
Ha újraszülethetnék, akkor USA-t választanám, azon belül is egy fejlettebb államát, esetleg Svájc, Luxemburg, Belgium.
28/32 anonim válasza:
Svájc, Izland, Olaszország ... így hirtelen :)
30/32 anonim válasza:
Finn vagy Svédország, valamelyik Benelux állam, az ottaniak mentalitása, életmódja, a társadalmi berendezkedés stb. miatt.
Aztán ha hiányzik a napfény, majdcsak utazgatnék melegebb vidékekre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!