Sos Mit tehetek? Csak nekik vannak jogaik?
A múltkor már kitettem a kérdést hogy mi a helyzet társasházi közös udvarban.volt egy Beagle kutyánk aki udvarhoz szokott nem maradhatott mert két hárpia vén öregasszony el vitette velünk hogy itt nem lehet kutyát tartani. El vittük apámhoz mert nem akartuk hogy benn nyomorogjon.viszont van 2 kiscica akiket a 10 hónapos kisfiam miatt ki tettünk az udvarra az alomhoz akart mindig , meg benn nem tudtak annyit szaladgálni mint kinn tudnának.na már most reggelre a macskák benn voltak mint kiderült a hárpiál bedobták őket az ablakon ami nyitva volt. Majd párom kirakta őket ezek megint be rakták őket. Én aludtam nem tudtam miért vannak benn ezért újra ki raktam őket. dörömbölt az egyik az ablakon hogy feljelent az önkormányzatnál 2 4 hós kiscica miatt :( akik semmi rosszat nem csináltak .az egyiknek van egy 13 éves macskája az UDVARON amit megjegyzésem alá vettem akkor ő azt mondta az benti macska.a párom nagy zsák szemetet rakott a kukába azt is meg jegyezte az egyik hogy túl nehéz nem lehet ki húzni a kukát pelenka volt csak benne -.- (mi köze a mi szemetünkhöz?)kukkolnak minket. mindenbe bele szólnak már ki sem merek lassan lépni az ajtón. Legközelebb a kisfiam miatt kötnek belénk? Ők itt laknak 20 éve amibe mi vagyunk önkormányzati lakás.a padlás is közös lenne dejogunk nincs az egyegyiknek van csakkulcsa hozzá ha akarunk valamit kérjük el tőle ez így nevetséges mióta itt vagyunk ellenségesek.segitsetek van valami jogunk egyáltalán?
Egy kétségbe esett kutya és cica szerető anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!