Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Pár éve új lakók érkeztek, az...

Pár éve új lakók érkeztek, az alsó szomszédjuk egy ideje próbál minket ellenük hangolni! (? )

Figyelt kérdés
Hajnali szék húzkodás, csörömpölés, úgy járnak mint az elefánt, éjszakai hangos beszélgetés, ajtó csapkodás és még sorolhatnám. Utóbbi hetekben vettem észre, hogy akkor van nyugalom és csend amikor az a család nincs itthon aki terjeszti ezeket a dolgokat. Szóltam az "új" lakóknak kedvesen, hogy legyenek szívesek emeljék meg a székeket, mert nagyon hangos, mire mondta, hogy náluk minden asztal, szék lábán filcpárna van, nem tőlük jön ez a hang, nyugodtan menjek fel nézzem meg. Beigazolódott amit gondoltam. Azt nem tudom szóljak e, hogy mi folyik a hátuk mögött. Ti mit tennétek?
2016. júl. 12. 11:58
 1/2 anonim válasza:
Szóljál nekik és mindketten beszéljétek meg az alsó szomszedjukkal hogy miért akar ellenük hangolni, meg ilyenek
2016. júl. 12. 12:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Az ilyen hazug, rosszindulatú embereket jobb elkerülni, ki tudja rólad mit beszélnek a hátad mögött.

Figyelmeztetném őket és a többi szomszédot is, hogy vigyázzanak velük.

2016. júl. 12. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!