A rossz szomszéd ellentéte.Minden alkalomkor napszaknak megfelelően köszön.Nem csinál hangos bulikat,de ha mégis igy alakul,akkor szól előre a szomszédoknak.Normális barátai,és rokonai vannak.Jó a keritése.A kutyája nem jár át.A felesége nem veszekszik vele.Szereti a családját.Keveset iszik alkoholt,vagy ritkán.Családi téren nincsenek viták.Nem kér kölcsön sem pénzt sem semmit.Hétvégenként elutaznak rokonokhoz,kirándúlni,szilveszterkor nem petárdázik.kb ilyen a jó szomszéd
2016. jún. 30. 07:35
2/9 anonim válasza:
1essel nem teljesen értek egyet, az, hogy jó szomszéd-e, nem függ össze azzal, hogy vannak-e viták a családban (ami amúgy mindenhol van), vagy sem, meg mi köze hozzá annak, hogy mit csinál hétvégén? A lényeg, hogy ne zavarjon téged, a te családodat az életmódjával.
2016. jún. 30. 07:39
3/9 anonim válasza:
Én sem értem, miért számítana, hogy van-e vitája a családjával, vagy milyen gyakran iszik... (ha nem egy őrjöngő alkoholista)
Nekem a lényeg, hogy ne zavarjon.
2016. jún. 30. 08:02
4/9 anonim válasza:
Aki nem zavar szükségtelenül.
Nem bömbölteti a zenét orrba-szájba kéthetente, nem ugat feszt a kutyája, mert ha már van, foglalkozik vele.
Kiszabásból nem az ablakod fölé/alá/mellé szereli a klíma kültérijét.
Nem kell hogy köszönjön, együtt sörözzünk, anyámkínja, csak ha szólok neki, hogy zavar valami, ne egy mucsai paraszt válasszal intézzen el. (Én se teszem)
2016. jún. 30. 08:15
5/9 anonim válasza:
Én bírom a szomszédaimat. Jó zenét hallgatnak... akár akarják akár nem. :D
2016. jún. 30. 09:03
6/9 anonim válasza:
Kertes ház és jó szomszédok vannak. Több 10 éve szomszédok, még a nevüket sem tudom, kivéve egynek, mert kolléga. Nem kérdeznek, nem leskelődnek, nem pletyiznek. Nem zavarja őket a flex, fűkasza, fűrészgép, ha épp éjfélkor van kedvem használni. Nem kérdezik, mit keres néha nálam 10-15 barna gyerek.
2016. jún. 30. 09:31
7/9 anonim válasza:
A jó szomszéd:
-csendes (nem fúr hajnali 4kor)
-nem mászik bele a magánéletedbe( nem pletykál, nem áll le pofázni veled pl. az unokáiról, tudja hogy lesz*rod..
-Ha kell valami kölcsön akkor szívesen segít (pl. szerszám- de nem hajnali munkálatokhoz!!!)
-Köszön, mert van ennyi emberség benne.
2016. jún. 30. 22:24
8/9 anonim válasza:
coop
2016. júl. 1. 08:03
9/9 anonim válasza:
Az a jó szomszéd aki nincs!!!!! :D
Komolyra fordítva aki kedves, nem hangos, segítõkész, és ha gondja van csak akkor tudsz róla ha beavat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!