Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Lopós szomszéd? Mit tehetnék?

Lopós szomszéd? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
"Elit" társasházban lakunk, a szomszédok jó anyagi körülmények között. Mégis, ha a gyerekjátékon kívül bármi lent marad a kertben, az eltűnik. Pl. : bucili pumpa, a múltkor lentmaradt 15 tojás (!), levehető bicikli lámpa, vagy postaládábol naptár (amit mindenki kapott a városban). Nem tudom, ki lehet az, de már nagyon zavar.
2016. jún. 25. 09:24
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Ne hagyj kint semmit az a megoldás. Sokaknak vérében van a lopás mindegy hogy rászorult vagy sem. de ki is lehet figyelni,hosszas leskelődéssel ,bár úgy is azt mondaná hogy gondolta beviszi megőrzésre nem akarta ő elvinni ,vagy azt hitte már nem kell stb :D
2016. jún. 25. 09:48
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom milyen postaládátok van, de én tennék bele egy ötszázast úgy hogy kilátszódjon de kivenni csak akkor lehessen ha benyúl az ember. Bentre pedig kötnék minimum egy elektromos sokkolót.
2016. jún. 25. 09:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! A pumpa kivételével az eltűnt dolgok véletlenül maradtak kint. Igyekszem odafigyelni, de néha megesik. És akkor annak a dolognak annyi....
2016. jún. 25. 10:54
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Tettenéred, feljelented.
2016. jún. 25. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:
44%
Leírjam hogy kell 1300 forintból elektromos sokkolót csinálni?
2016. jún. 25. 19:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Hogyan? ;) hátha másnak (is) hasznára válik.
2016. jún. 25. 19:59
 7/8 anonim ***** válasza:
65%

Először is interneten nézel magasfeszültség generátort. 400-ért már kapsz, de sokszor megéri a drágábbat venni. Ez nem fogja kinyírni, csak összerántja az izmait ami nem kellemes (azért inkább csak a végtagokat célozd). Egyszerűen rákötöd egy minimum 3V-os elemre vagy aksira. Közéjük kötsz egy nyomó és egy ki-be kapcsoló gombot. A ki-be kapcsoló a biztonságért, a nyomógomb meg azért kell hogy ne állandóan menjen. Az egészet rárögzíted valami botra ami szigetel. Ha nem csak a végét akarod megcsinálni "varázslatosra" akkor egy kis vékony fém lemezt felhúzol rá és annak a két oldalára kötöd. Arra figyelj oda hogy akkora legyen amivel biztos távolságból rá bírsz csapni, de nem könnyű eltörni. Innentől kezdve érezd jól magad a "távolsági gázgyújtóddal" amit a gáztűzhelyhez vettél és készítettél mert így olcsóbb mint gyufákkal vesződni hosszú távon, és biztonságosabb is.

Én már sokat ráztam meg magam ilyennel. (Nyugi, nem verekszek vele. Makett gyújtáshoz van.) Felületi sérülést nem okoz, de nagyon kellemetlen tud lenni.

2016. jún. 25. 22:56
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi :D.
2016. jún. 26. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!