Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Magyarországra betelepült...

Magyarországra betelepült Székelyekről mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 23:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
51%
Óh, durva beszólás? Az persze nem zavar, hogy ellenőrizhetetlen igazságtartalommal mocskoltok itt egy bizonyos népcsoportot, általánosítva, és nyilvánvalóan lejáratási szándékkal. Szart sem tudtok rólunk, csak fröcsögni és vádaskodni tudtok.
2016. júl. 9. 07:56
 22/30 anonim ***** válasza:
51%
Egyetértek az utolsóval! Ez is csak egy általánosítás, az anyaországiak között is rengeteg a tuskó! Én speciel imádom a székelyeket, soha nem is volt gondom velük.
2016. júl. 9. 11:10
 23/30 A kérdező kommentje:

Hát itt egyelőre kizárólag te "fröcsögtél" ha visszaolvasol. Talán egy kis önkritikát gyakorolhatnál!

Egyébként PONT ERRŐL szólt a kérdés, amilyen magatartást és gondolkodásmódot, stilust itt te most prezentálsz.

Bizonyítottál.

"ellenőrizhetetlen igazságtartalommal"

2016. júl. 10. 09:12
 24/30 anonim ***** válasza:
71%
Ha a te népcsoportodról írnának ilyeneket kedves kérdező, hogyan reagálnál? :)
2016. júl. 10. 11:11
 25/30 A kérdező kommentje:

Nade szövegértés!

Konkrét tapasztalatokra voltam kíváncsi és nem kósza mendemondákra!

Egyébként én ha egy idegen országba áttelepült személy lennék és az én népemről születne hasonló fórum vagy vetődne fel a téma, kritikák, vélemények, akkor

NEM hisztizve támadásba lendülnék ha negatívumot is hallok, hanem elgondolkodnék.......

Ez a fórum NEM arra született, hogy cikizzük a Székelyeket (nem mellékesen jegyzem meg, hogy a Szerelmem édesapja is az ) hanem kizárólag arra, hogy ki milyen tapasztalattal bír.

2016. júl. 10. 13:23
 26/30 anonim ***** válasza:
68%
Szövegértés, ne nézz hülyének kérdező! Éppen a hozzáfűzött szövegeid alapján lehet megállapítani, hogy süt belőled az elfogultság! Az, hogy te éppen olyanokat fogtál ki eddig, akikkel bajod volt, nem jogosít fel téged a székely emberek általánosított minősítésére! Itteni beirományaidat látva pedig fenntartom a gyanúját annak, hogy esetleg a saját alkalmatlanságod, vagy hitványságod miatt nem tudsz kijönni más emberekkel. Ennek pedig ne a székelyek legyenek okai!
2016. júl. 10. 20:15
 27/30 A kérdező kommentje:
:) szö-veg-ér-tés :)
2016. júl. 11. 20:28
 28/30 anonim ***** válasza:
40%
Eddig három székely emberrel volt munka kapcsolatom. Mit mondjak, egyikkel sem tartom a kapcsolatot. Erőszakos, kivagyi, leugató, lenéző, mindenki felett álló mentalitása volt mindnek. Az egyik dolgozott nekem, a szomszédom által ismertem meg. Amikor hazautazott, nem győztek elnézést kérni egymástól a családtagok. Kavarta az ürüléket az emberek között. Gyorsan meg is szakították a kapcsolatot vele.
2016. júl. 18. 14:18
 29/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi megosztott tapasztalatokat, történeteket!

Várok újabbakat is pro-kontra egyaránt!

2016. júl. 30. 00:08
 30/30 anonim ***** válasza:
36%
Volt egy székely kollégám. Négyen dolgoztunk egy helyiségben és beszélgettünk. Megvártuk míg a másik befejezi, ahogy kultúrált embereknél szokás. Ez a bunkó a mondatom közepén félre lökött és elkezdte mondani a saját mondókáját. És még ő volt megsértődve, hogy rászóltam.
2016. júl. 30. 04:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!