Szomszédomnak nem adtam kölcsön a fúrógépemet, azóta nem köszön nekem, kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Tapasztalat hogy a kölcsönadott dolgokra az emberek nem vigyáznak. A szomszéddal nem vagyok se jóba - se rosszba, a köszönésen kívül még sosem beszélgettem vele. Semmi kedvem nem volt odaadni, elromlik vagy ha lusta lesz visszahozni nekem kell zaklatnom hogy adja vissza. Ezért nem is adtam neki oda, de kb. úgy néz rám mintha elütöttem volna a kutyáját.2016. jún. 18. 22:25
11/15 anonim válasza:
Szerintem a fúrógépnek van igaza.
12/15 anonim válasza:
Te vagy a nyuszika szomszédja?.-)
13/15 anonim válasza:
Egyikőtöknek sem.
Mind ketten egy ovis szintjén kommunikáltok.
Neki kb 75%osan nem volt igaza, neked 25.
15/15 anonim válasza:
Nem vagy köteles megosztani a dolgaidat mással. Főleg nem egy olyannal, akivel a köszönésen kívül semmilyen ismeretség, vagy viszony nincs köztetek. Az "illetlen" aki ezen megsértődik.
Én már adtam kölcsön jószomszédnak 40+ ezres szerszámot, tönkre is ment nála és pénze se volt kifizetni, meg szerinte nem ő tehet róla, "magától" történt. Most erre mit lehet mondani?
Neki is jobb, ha elromlik nála, akkor vehet egyet és neki még mindig nem lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!