Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek nem gyanús?

Szerintetek nem gyanús?

Figyelt kérdés

Nálunk lakik a testvérem barátnője.

Az unokatesòm, amikor nálunk volt kölcsönvette egy felsőjét pár óra, elfelejtett neki szòlni miután hazament én meg nem beszélgetek nagyon a csajjal.

Nyilván nem tette vissza, bedobta a szennyesbe, ahol a csaj később megtalálta, de nem mondott semmit.

Másnap a csaj elköltözött, visszajött, a barátnőjénél lakott egy napig, durcázott velem, meg volt sértődve.

Másnap láttam a zoknijaim a cuccai közt a szàrìtón, majd a lábán is, de nem esett le, hogy az enyém csak amikor retkesen bedobta a szennyesbe.

Nem szòltam. Később több cuccomat, amiket egyébként elő sem veszek, meg találtam ugyanitt, ugyanebben az állapotban.

Gondoltam körül nézek alaposabban a szekrényemben és leesett a tantusz.

Eltűnt egy csomó cuccom, ami azóta sem került elő.

Sejtèsem szerint emiatt veszhettek össze a tesómmal, mivel ő célozgatott ilyesmire, de durcáskodott velem, nem mondott semmit.

Azt hitte rajtam volt a felsője ezért kilopta a szememet kérdezés nélkül.

A múltkor szóbaelegyedtünk, mondtam neki, hogy az unokatesóm itt volt kölcsönvette a felsőjét pár órára.

Erre kiakadt, de aztán hirtelen kedves lett velem.

Leesett neki, hogy nem rajtam volt, de szètlopta a ruhatàram.

Ti mit tanàcsoltok? Nagyon kiborultam, de a baràtom szerint hagyjam a francba, ùgysem ismeri be (màr törtènt hasonlò koràbban is, letagadott mindent kedvesen, bàjosan), ìgy nem jutok vele semmire.

Voltak a cuccaim közt drágák ès olyan is amikhez szép emlék fűz, jò lenne visszaszerezni, de nincs rá esély. A cuccai nagyrèszèt otthon tárolja, csak kevés van itt.

Szerintetek?

2016. jún. 11. 00:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Pàrat visszavettem a szennyesbõl, ahovà bedobta.

De jòpàr cuccom ami eltūnt, nem került elõ.

Köszi a vàlaszokat, mindenkinek megy a zöld, az a baj nincs rà esèly, hogy összefogta a sajàtjàval vagy ilyesmi mert a szekrènyembõl szedte ki.

De azèrt majd ràkèrdezek nem e talâlkozott vele, de szerintem màr tuti elajàndèkozta vagy valami. Nem is egy a mèretünk.

2016. jún. 11. 05:35
 12/19 anonim ***** válasza:
De már elnézést, fordíva ülsz a lovon! Igaz, hogy nem te vetted el a felsőjét, de te voltál az, aki hagyta valakinek, aki a csaj számára idegen, hogy belenyúljon a cuccai közé, szó nélkül ellopja a felsőjét, majd szintén szó nélkül bedobja a szennyesbe. Utólag sem szóltál neki még aznap, hogy te YX ne haragudj, de az unokatesóm belenyúlt a szekrényedbe, a személyes dolgaid között kotorászott és felvette a felsődet, miért nem? Mire vártál? És ezek után miért vagy meglepve, ha ő is szemétkedik veled? Az ő szemszögéből nézve te kezdted, ő meg csak viszonozta. És igaza is van, miért engedted az unokatesódnak, hogy lopjon tőle?
2016. jún. 11. 12:13
 13/19 A kérdező kommentje:

Itthon sem voltam, amikor az unokatesom felvette nekem is utólag mondta ez az egyik, de mivel èn nem beszèlek a csajjal, ezèrt nem mondt neki rögtön, csak kèsőbb. A másik, az hogy az unokatesóm a szárìtónkról vette le a ruhát, nem a szekrènyèből, bem tudta, hogy az övè, az enyèmet meg felveheti bármikor, tudja ő is.

Nehogy már ezért én legyek a hibás, meg az èn cuccaim legyenek ellopva, a csajnak inkább kèrdeznie kène előtte, nem egyből lopkodni.

2016. jún. 11. 15:03
 14/19 A kérdező kommentje:
*nem
2016. jún. 11. 15:04
 15/19 anonim ***** válasza:

Én megegyeznék vele, ha MINDEN eltűnt ruhát visszaad/kifizet, nem szólok semmit és felszerelek a szekrényemre egy lakatot, ha nem kapok vissza mindent az utolsó zokniig, először elmondom a családnak aztán feljelentem lopásért a francba.

Háklis vagyok a ruháimra, na :D

2016. jún. 18. 21:12
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyébként meg nyugodt szívvel pakolnám ki a cuccait a ruháim után (persze nem vinnék el semmit ami nem az enyém de jogom van visszavenni a saját holmijaim)
2016. jún. 18. 21:13
 17/19 A kérdező kommentje:
Elzárja előlem a cuccait, mostmár ènis ezt teszem :(
2016. jún. 18. 22:26
 18/19 anonim válasza:

Látszik, hogy cigány...

Én a helyedben már kidobtam volna a házból.

2016. júl. 5. 13:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Az nem baj, ha nem volt rá esély, hogy összefogja mással, azt ő nem tudhatja, a lényeg, hogy úgy állítsd be, mintha véletlen lett volna, és akkor kevésbé gáz beismerni és visszaadni, mintha úgy mész oda, hogy " te figyelj, nem loptad ki véletlenül ezt és ezt a szekrényemből? egészen véletlenül..." xD
2016. júl. 29. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!