Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek nem gyanús?

Szerintetek nem gyanús?

Figyelt kérdés

Nálunk lakik a testvérem barátnője.

Az unokatesòm, amikor nálunk volt kölcsönvette egy felsőjét pár óra, elfelejtett neki szòlni miután hazament én meg nem beszélgetek nagyon a csajjal.

Nyilván nem tette vissza, bedobta a szennyesbe, ahol a csaj később megtalálta, de nem mondott semmit.

Másnap a csaj elköltözött, visszajött, a barátnőjénél lakott egy napig, durcázott velem, meg volt sértődve.

Másnap láttam a zoknijaim a cuccai közt a szàrìtón, majd a lábán is, de nem esett le, hogy az enyém csak amikor retkesen bedobta a szennyesbe.

Nem szòltam. Később több cuccomat, amiket egyébként elő sem veszek, meg találtam ugyanitt, ugyanebben az állapotban.

Gondoltam körül nézek alaposabban a szekrényemben és leesett a tantusz.

Eltűnt egy csomó cuccom, ami azóta sem került elő.

Sejtèsem szerint emiatt veszhettek össze a tesómmal, mivel ő célozgatott ilyesmire, de durcáskodott velem, nem mondott semmit.

Azt hitte rajtam volt a felsője ezért kilopta a szememet kérdezés nélkül.

A múltkor szóbaelegyedtünk, mondtam neki, hogy az unokatesóm itt volt kölcsönvette a felsőjét pár órára.

Erre kiakadt, de aztán hirtelen kedves lett velem.

Leesett neki, hogy nem rajtam volt, de szètlopta a ruhatàram.

Ti mit tanàcsoltok? Nagyon kiborultam, de a baràtom szerint hagyjam a francba, ùgysem ismeri be (màr törtènt hasonlò koràbban is, letagadott mindent kedvesen, bàjosan), ìgy nem jutok vele semmire.

Voltak a cuccaim közt drágák ès olyan is amikhez szép emlék fűz, jò lenne visszaszerezni, de nincs rá esély. A cuccai nagyrèszèt otthon tárolja, csak kevés van itt.

Szerintetek?

2016. jún. 11. 00:06
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
És a barátom szerint, jobb ha nem vitatkozok vele, mert amúgy cigány a csaj, de engem nem érdekel, nem félek tőle. Mit találjak ki, hogy lebuktassam?
2016. jún. 11. 00:14
 2/19 anonim ***** válasza:
27%
Ha cigany a csaj, ne csinalj semmit, vegyel uj ruhat es tarold olyan helyen ahol nem talal ra, plusz kerd kolcson az oveit es soha ne add vissza... xD
2016. jún. 11. 00:42
 3/19 A kérdező kommentje:
Mièrt szàmìt, hogy cigàny e vagy sem? Itt lakik, elõbb, utòbb visszakèri. Lopjam ènis el ès tegyek ùgy mintha mi sem törtènne?
2016. jún. 11. 00:48
 4/19 anonim ***** válasza:
Ez a szörnyü,amikor valamit nem lehet bebizonyitani.Nincs fotód, azokról a ruháidról,amelyek eltüntek?A tesód ha megy hozzájuk kukkantson már be a szekrényébe.De lehet nem is magának viszi el,hanem odaadja valakinek,vagy valakiknek
2016. jún. 11. 00:50
 5/19 A kérdező kommentje:

Szerintem elcserèlgeti.

Pedig soha semmit nem hagyok elõl, màr a szennyesemet sem merem, kiteregetni se, õ mindig szèthagyja a cuccait.

Gàtlàstalan, a vères bugyijàt is a földön a hagyja, de èn màr a szennyesemet a kosàrba sem merem hagyni. Sajna nincs bizonyíték, és a tesóm annyira szerelmes, hogy nem hallgatna ràm, meg van gyõzõdve, hogy szent ès sèrthetetlen, ezèrt nem làton èrtelmèt szòlni, pedig én inkàbv olyan vagyok aki ràkèrdez, de 10-bõl 9-szer csak rosszabb a helyzet utàna. Ès ez most nagyon idegesít napok òta.

2016. jún. 11. 01:01
 6/19 anonim ***** válasza:
27%

Hat van pont egy ilyen sztorim. XD

Volt egy csalad ugy tiz eve akik ugye elkoltoztek, de feleseg cigany szarmazasu volt es nalluk szokas volt h a csalad meglatogatja oket idonkent...surubben a kelletenel...na de a lenyeg h a ferj kiburult, mire mar a harmadik szamitogepet viztek el kolcsonbe meg elhordtak a kajat, ugyhogy kitalalt valamit.

Kiuritette a lakast es az egyik szoba ajtajat bezarta es azt mondta h mergezo cuccok vannak, meg h nagy a gaz ott mogotte, es mikor jott a familia orokke keregetni kezdett toluk h nincs e kenyeruk xD a vegen csak meguntak es nem latogattak.

Ez pont jo pelda erre, ne haboruzz vele, csak tedd ami jo neked es vedd fel a stilusat, mint ha a baratnoje lennel es nem tudnad mirol van szo, sajnaltasd magad es megoldodik a problem.

2016. jún. 11. 01:09
 7/19 A kérdező kommentje:
Àhhh èn nem ilyen vagyok. Sajna ha valakit utâlok ès van is okom rà, azt nem tudom leplezni, egyszerūen nem tudok jópofizni. Ha meghallom, hogy jön, inkàbb elbùjok valahova csak ne làssam. Bàr õ jópofizik, teljesen hülyènek nèz, azt hiszi nem tudom, hogy kleptomàniàs.
2016. jún. 11. 01:15
 8/19 A kérdező kommentje:

Hat ha azt tennèm ami jó nekem, màr ez a csaj nem èlne xd

A stílusàt nem veszem fel, mivel egèsz nap kiabàl, csùnyàn beszèl mindenkivel. Ez valahogy nem èn vagyok, de a sztorid tetszik amugy, ez a csaj azért nem ilyen buta, de asszem a lakatot ènis elõveszem vagy zàrcsere vagy valami. Csak szomorû, hogy befèszkeli magàt ide egy ilyen ès akkor èn alkalmazkodjak.

2016. jún. 11. 01:24
 9/19 anonim ***** válasza:

Nem tudsz elköltözni?

A tesód meg éljen boldogan egy ilyennel...

Esetleg megpróbálhatnád barátságosan elintézni: ha a tesód, meg a csaj is ott van, kérdezd meg, hogy esetleg nem keverte e össze véletlenül valamelyikük néhány cuccát a tieddel, mert egy ideje nem találod pár holmidat, és arra gondoltál, hogy mivel sehol sem találod őket, talán valamelyikük véletlenül elrakta, mert azt hitte, az övé. (Tehát próbálj jó indulatúan állni az ügyhöz, mintha a dolog nem direkt történt volna, írd le pontosan, hogyan is néztek ki, amik eltűntek, hátha így, hogy úgy állítod be, figyelmetlenségből történt és nem direkt, visszaadja, hiszen ha azt mondanád, ellopta, nyilván nem fogja bevallani, mert azzal elismerné, hogy egy ilyen semmirekellő... Igen, egy szinten ez is nyalizás, de legalább visszakapnád a cuccaidat és nem lenne nyílt konfliktus a dologból.)

Ha van rá lehetőséged, én a helyedben sürgősen elköltöznék, és ha nem adja vissza amit elvett az utóbbi után sem, akkor mondd meg neki, hogy tudod, hogy ellopta, és ha nem adja vissza, akkor feljelented. Ez ugyanis lopásnak minősül, sőt, értékes holmikat is lopott.

2016. jún. 11. 03:05
 10/19 anonim ***** válasza:
Amúgy ha láttad a szennyesben miért nem veszed el onnan egyszerűen? Ő is azt tette...
2016. jún. 11. 03:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!