Most költöztem egy paneltelepre és van egy kisajátított parkoló?
Figyelt kérdés
A panelház körbe van parkolóval és az egyikre rá van festve hogy "Ne állj ide!" felirattal. Nem is szokott odaállni senki, csak mindig egy 50-es férfi ugyanavval a kocsival, gondolom ő festette fel. Én előbb szoktam hazaérni a munkából kevés a parkolóhely, mi történik ha beállok oda? Nem ismerem a paneltelepi farkastörvényeket.2016. jún. 4. 16:59
1/13 Inessential válasza:
Ha ő megvette azt a helyet, akkor nem állhatsz oda, ha viszont csak úgy odafestette, mert gondolta, ő megteheti, akkor nyugodtan odaállhatsz. Beszélj az öreggel, hogy bérli-e a parkolót.
2/13 anonim válasza:
Közterület. Senki sem sajátíthatja ki. Nyugodtan állj oda.
3/13 anonim válasza:
Bérli a parkolót? Haha ezen jót nevettem :DD
4/13 anonim válasza:
Utolsó: nálunk a városban elég sok helyen vezették be azt a módszert hog évi szinten fizetnek xy összeget azért hogy más ne álljon oda a parkolóhelyére, ergó: az az övé!
Nem tudom neked ezen mi olyan nevetséges :D
6/13 anonim válasza:
nálunk is van ilyen,hogy fizetős a parkoló,de az ott lakók megvehetik 1 évre előre az adott helyet.
nem kizárt,kérdezz utána,hogy miért ne álljon oda senki?
7/13 anonim válasza:
paneltelepen nincsen bérelt parkoló !
Jogilag oda állhatsz, max megver
8/13 anonim válasza:
Oda állhatsz, de most komolyan, mi a pitsának szándékosan keresni a bajt? Ha másik 100 embernek ez rendben van, te miért akarod játszani a "na majd én megmutatom" hülye gyereket?
10/13 anonim válasza:
Ha bérli, akkor a rendszámát is oda kell festeniük vagy kirakniuk egy táblára a bérlőnek. Ennyit sem tudtok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!