Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Random kérdés, de nektek...

Random kérdés, de nektek melyik a kedvenc metróvonalatok?

Figyelt kérdés
Nekem a 2-es, az valahogy családiasabb, kedvesebbek az emberek. :D Nincs az a nagy tolakodás, általában kényelmesen el lehet férni.
2016. máj. 30. 21:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
egyes
2016. máj. 30. 21:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

1-es agy frászt kapok a bőrkapaszkodóktól (elég magas vagyok)

2-es mindig úgy érek oda, hogy sokat kell várni. Igaz ezt leszámítva teljesen korrekt

3-as megállótól függ, de jó részt tiszta gettós érzés fog el nem beszélve az időutazásról, amikor a 4-esről szállok át erre.

4-es fölösleges csili-vili és ráadásul lassú is

2016. máj. 30. 22:00
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
U4 (Hütteldorf–Heiligenstadt), a Schwedenplatz a kedvenc megállóm ezen a szakaszon... :-)
2016. máj. 30. 22:04
 4/12 A kérdező kommentje:
Jaj, el is felejtkeztem az 1-esről! 2 héttel ezelőttig nem is utaztam még rajta, de nagyon tetszik, visszarepít az időben, de nem olyan lepukkant módon, mint a 3-as metrón. :D Azt ha lehet, inkább elkerülöm... Amikor füstölgő, nyikorgó hanggal gurul be az állomásra, kétszer is meggondolom, hogy felszálljak-e. :D A 4-essel utazom legtöbbet, nincs nagyon bajom vele, de a 2-est preferálom.
2016. máj. 30. 22:14
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a 3-ason sokkal kedvesebbek, barátságosabbak az emberek. Az én megfigyelésem szerint a 2-esen csupa sötét, barátságtalan figura utazik, a 3-ason viszont az emberek mosolygósak, szívélyesek. Ezért nekem a 3-as metróvonal a kedvencem.
2016. máj. 30. 22:40
 6/12 anonim ***** válasza:
A 2-es a kedvencem, nap mint nap használom, nem az emberek miatt, az emberek mindehol lehetnek akármilyenek, hanem mert ugye újabbak a szerelvények, szebb, barátságosabb. Az meg hogy el lehet férni meg nincs tolakodás..gondolom nem a csúszidőben jársz azért, fél 8-kor hering az is:D A 3-ast utálom, olyan sötét és lehangoló a megállók is, a szerelvény is...Az egyes és a 4es szép, de az egyes lassú és kicsi, a 4es meg néhol kicsit rideg. De sorrend az 2, 4, 1, 3:D
2016. máj. 30. 23:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A 3-as, szimplán azért, mert mindig a közelében laktam valamelyik megállónak.

Az 1-essel talán 5x utaztam életemben, pedig Pesten születtem, nőttem fel. A 2-esen pedig volt szerencsém iskolás koromban egy kedves emberrel megismerkedni, aki a csupasz péniszét a mellette álló nőknek dörgölte, máskor csak markolászta a tömeg közepén. (Többször láttam a fazont, ő is a 2-est preferálta.)

2016. máj. 30. 23:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A hármas, mert piromán vagyok. Olyan szép, ahogy időnként kigyullad.

Na jó, bocsi, ezt nem tudtam kihagyni :) Igazából nincs kedvencem, a kettes a teljes felújítás előtt úgy-ahogy tetszett, mert minden megálló máshogyan nézett ki, elég volt csak kinézni az ablakon és máris tudtam, hol vagyok. A földalatti cuki, csak nagyon rozoga az egész. Ha karban tartanák, az lehetne a legjobb, mert komoly hangulata van. Plusz egyszer volt szerencsém ott egy poénkodó vezetőhöz, akinek minden megállóhoz volt hozzáfűznivalója :)

2016. máj. 30. 23:34
 9/12 anonim ***** válasza:
72%

2 4 3 1

bár a 3-ast használom legtöbbet, és az a leghasznosabb, de a többi kulturáltabb

2016. máj. 31. 19:03
 10/12 anonim ***** válasza:
A 2-es a kedvencem, azzal utaztam a legtöbbet, meg a metróépítés történetről is olvastam sokat, azóta máshogy nézek a metrózásra:) 1-esen, 4-esen még nem utaztam, de jó lehet, nem úgy mint a 3-as. Nem vagyok budapesti amúgy, de nagyon érdekel a város.
2016. jún. 11. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!