Random kérdés, de nektek melyik a kedvenc metróvonalatok?
1-es agy frászt kapok a bőrkapaszkodóktól (elég magas vagyok)
2-es mindig úgy érek oda, hogy sokat kell várni. Igaz ezt leszámítva teljesen korrekt
3-as megállótól függ, de jó részt tiszta gettós érzés fog el nem beszélve az időutazásról, amikor a 4-esről szállok át erre.
4-es fölösleges csili-vili és ráadásul lassú is
A 3-as, szimplán azért, mert mindig a közelében laktam valamelyik megállónak.
Az 1-essel talán 5x utaztam életemben, pedig Pesten születtem, nőttem fel. A 2-esen pedig volt szerencsém iskolás koromban egy kedves emberrel megismerkedni, aki a csupasz péniszét a mellette álló nőknek dörgölte, máskor csak markolászta a tömeg közepén. (Többször láttam a fazont, ő is a 2-est preferálta.)
A hármas, mert piromán vagyok. Olyan szép, ahogy időnként kigyullad.
Na jó, bocsi, ezt nem tudtam kihagyni :) Igazából nincs kedvencem, a kettes a teljes felújítás előtt úgy-ahogy tetszett, mert minden megálló máshogyan nézett ki, elég volt csak kinézni az ablakon és máris tudtam, hol vagyok. A földalatti cuki, csak nagyon rozoga az egész. Ha karban tartanák, az lehetne a legjobb, mert komoly hangulata van. Plusz egyszer volt szerencsém ott egy poénkodó vezetőhöz, akinek minden megállóhoz volt hozzáfűznivalója :)
2 4 3 1
bár a 3-ast használom legtöbbet, és az a leghasznosabb, de a többi kulturáltabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!