Az új közös képviselő önkényesen leszedte a tetőről és megrongálta az időjárás-állomásom! Most mit tegyek?
Végzi a munkáját és majdnem 100 ezres kárt okoz, hahahaha.
Itt jut eszembe, hogy a 3.-on az egyik lakónak meg parabola van a falra fúrva. Nem az erkélyre, hanem a másik irány! Ott a szigetelésnek is annyi. Nem vagyok wamzer, de ezt szóvá teszem. Én épp emiatt pakoltam a tetőre.
Sok ember csak okoskodik itt.
Írtam a kérdezőnek privát üzenetet remélem azokon a lépéseken fog végig menni,és a KK fogja megszívni így.
Érdemes lenne elolvasni a Társasházi törvény közös tulajdonról szóló bekezdését. A tető osztatlan közös tulajdon,rongálás a kérdező részéről nem történt,KK havonta gondolom fizetve van,abba benne vannak a közös helyiségek is.. mi a probléma akkor? Itt aki bukhat egy nagyot az a közösképviselő,azonnal le kell váltani,feljelenteni rongálásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!