Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet kezdeni egy ilyen...

Mit lehet kezdeni egy ilyen emberrel?

Figyelt kérdés
Munka miatt másik városba kellet költöznöm egy régi jó ismeröshöz mentem albérletbe.. A gond ott kezdődik,hogy valami baja van tökmindegy miaz mindig máson csattan az ostor.. Hozzá se lehet szólni mert a semmin besértődik, ha nem szól hozzá az ember akkor az a baja, ha hozzászól valaki az a baja, ha már nem úgy néznek rá ahogy neki tetszik besértődik.. Flegmázik, bunkó, beszól, játsza a jégkirályfit, egy ártatlan szimpla szón is besértődik ha olyanja van... Nehéz vele egy légtérben lenni, állandóan rossz a hangulat, legszívesebben elmenekülnék.. Birka türelmű voltam\vagyok de ő az első hét után annyira kiakasztott,hogy igy még egy idegeimre menő embernek se sikerült... Gondoltam rá,hogy leállok vele vitázni és kiosztom de akkor kő kővön nem marad,meg lehet meg se érné...
2016. máj. 24. 10:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Felhívhatnád a figyelmét arra, hogy az életben nem biztos hogy jó a sértődős hangulatembert játszani, mert ez nagyon taszítja az embereket.
2016. máj. 24. 10:30
 2/4 anonim válasza:
Megváltoztatni nem fogod tudni, úgyhogy szerintem nézz másik lakhely után.
2016. máj. 24. 10:42
 3/4 anonim ***** válasza:
A legokosabb, hakeresel másik lakást - vitatkozni nem érdemes
2016. máj. 24. 10:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem szeret veled lakni, vagy egyáltalán együtt lakni valakivel. Szerintem költözz el, mert nem fog megváltozni, max. csak ideiglenesen, ha fölhívod rá a figyelmét. Tudja ő azt magáról is.

Én is ilyen vagyok, onnan tudom. Nem bírok idegeneket megszokni, már az ottalvós vendégektől is kiborulok a 2. nap után.

2016. máj. 24. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!