Valaki útálja még rajtam kívűl a vidéket? Meg a vidéki életet?
Ez az én szubjektív véleményem!Kimondhatatlanul útálom ezt a szemét ocsmány,tanulatlan,bunkó paraszt alföldi várost,ahol felnőttem!Szüleim Pesttől akartak óvni?
Helyette ez a szemét ocsmány,vidéki bunkó paraszt szakmunkásképzőbe tettek,kitűnő bizonyítvánnyal? Nem inkább gimnáziumba és utána egyetemre kellett volna menni?
Mitől akartak ezek óvni? Pesten a legutolsó bűnöző a nyolckerben hófehérke ahhoz képest,amit itt 3 év szakmunkásképző alatt átéltem! Leköptek itt,minden egyes nap megaláztak!!!
Ezt akarták,drágalátos nagyszülők? Mert ők neveltek. Mit akartok ti ezzel az ocsmány vidékkel? Szegény családból csak egy kitörés van,a tanulás által,hogy kiemelkedjek ebből a mocsokból,ahova nagytudással taszítottatok!!
Köpök rátok,volt osztálytársaim!!! Köteles vagyok én mindent eltűrni!!! Te szemét,tanulatlan bunkó paraszt!! (ez az osztálytársaknak szól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!