500 méter miatt autóba ülni nem bunkóság?
Nem volt nála 20kiló bőrönd?
Vagy valami romlandó?
Én nem bunkóságnak mondanám, hanem maximális lustaságnak.
Amég suliba jártam, addig vagy a busztól kellett sokat gyalogolnom, vagy magáig az iskoláig. Gimiben megtehettem volna hogy visszafele is megvárom a buszt, ami kb 3 perc alatt haza hoz, de ezt legfeljebb esőben tettem. Most is az egyik munkahelyem kb 2 km-re van, és eszem ágában sincs buszra szállni.
De sokan nem ilyenek, és még a sarki közértbe, vagy a 10 házzal odébb lakó szomszédhoz is kocsival mennek... Ez van, nem vagyunk egyformák. De semmi közünk ahhoz mit csinál a másik.
De amúgy azt sem értem amikor a pestiek futnak a buszhoz/villamoshoz ami 2 percenként jár, vagy pesten is- vidéken is, képesek többet várni a buszra, mint amennyi idő alatt gyalog oda érnének a céljukhoz. Mondjuk ez utóbbiakon már csak mosolygok.
Kedves Hármas! Ezt a kérdést az "Emberek" kategórában tettem közzé, és azt kutatja, hogy csak nekem vannak-e irreális elvárásaim a társadalom többi tagjával szemben. Ha nem tetszik a kérdés, vagy szerinted nincs itt létjogosultsága, akkor ne is vedd a fáradságot, hogy válaszolj, hanem haladj tovább!
Köszönjük az értelmes válaszolók és érdeklődők nevében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!