Lopják a kajámat kollégiumban. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kolis vagyok főiskolán. Szintenként van hűtő, mindenki oda pakolja a kajáját, akinek a szobájában nincs saját hűtő. Már egy jó ideje probléma, hogy valaki rendszeresen lopkod a hűtőből. Az én hűtőrészemnél ez már mindennapossá vált, és rohadt idegesítő, mikor meglátom hogy egész hétvégére volt mondjuk egy kiló virslim, és valaki fogja magát, kivesz 3-4 darabot csak úgy. De vitték már el komplett teli majonézemet is, ma pedig egy fél liter tejemet itták meg. Nagyon felidegesít, mert nem vagyok annyira anyagilag elengedve, volt már, hogy emiatt nem tudtam enni aznap. Van esetleg valami tippetek, hogyan lehetne kideríteni, hogy ki a tettes? Gondolkodtam ilyenen, hogy csalikajába hashajtót tenni, vagy valami, de attól még meg nem tudom, hogy ki az. Pedig jó lenne a többiek érdekében is. Bekamerázni pedig nyilván nem lenne olyan egyszerű a konyhát.2016. máj. 11. 22:08
21/26 anonim válasza:
Amikor kolis lettem, akkor kezdtem csak el egyedül főzni, szóval nem voltam túl rutinos. Na sikerült is elbas.nom a csirkemellet, túl sok fűszersót tettem rá, és baromi sós lett (tudjátok, amikor már kínszenvedés enni, olyan s.ar), de muszáj volt megenni, elvégre csóró kolis vagyok :D. Másnap láttam, hogy valaki ellopta, na gondoltam, életed legszarabb csirkemelle lesz ez, és tényleg, azóta nem loptak :DDD.
22/26 anonim válasza:
"Mini kémkamera a kaja közé rejtve vagy máshol a konyhában. Vagy saját hűtő. A hashajtót nem javaslom, a végén még beperel... "
Mit perel be? :D Megmondja, hogy úgy látszik romlott volt és kész.
23/26 anonim válasza:
A hashajtos megoldas szukseges. Ha te elzarod attol meg maset lopni fogja. Kerlek ird meg nekunk az eredmenyt ;)
24/26 anonim válasza:
Az ilyen kérdésekhez soha nem válaszolnak a barlanglakók, akik lopnak.
25/26 anonim válasza:
Szerintem a Guttalax cseppek jó megoldás ha hashajtót keresel. Folyékony állaga miatt könnyen belekeverheted bármibe.
26/26 anonim válasza:
40ezer körül lehet venni 80-120 l kis hűtőket újonan, szobatársakkal összedobjátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!