Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Lopják a kajámat kollégiumban....

Lopják a kajámat kollégiumban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kolis vagyok főiskolán. Szintenként van hűtő, mindenki oda pakolja a kajáját, akinek a szobájában nincs saját hűtő. Már egy jó ideje probléma, hogy valaki rendszeresen lopkod a hűtőből. Az én hűtőrészemnél ez már mindennapossá vált, és rohadt idegesítő, mikor meglátom hogy egész hétvégére volt mondjuk egy kiló virslim, és valaki fogja magát, kivesz 3-4 darabot csak úgy. De vitték már el komplett teli majonézemet is, ma pedig egy fél liter tejemet itták meg. Nagyon felidegesít, mert nem vagyok annyira anyagilag elengedve, volt már, hogy emiatt nem tudtam enni aznap. Van esetleg valami tippetek, hogyan lehetne kideríteni, hogy ki a tettes? Gondolkodtam ilyenen, hogy csalikajába hashajtót tenni, vagy valami, de attól még meg nem tudom, hogy ki az. Pedig jó lenne a többiek érdekében is. Bekamerázni pedig nyilván nem lenne olyan egyszerű a konyhát.

2016. máj. 11. 22:08
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ilyesmi cetlikkel próbálkoztam, az nem vált be. Viszont azt nem gondoltam hogy egy ilyen kis hűtőt ennyire olcsón be lehet szerezni használtan. Lehet ez lesz a legjobb megoldás. :D
2016. máj. 11. 22:48
 12/26 anonim ***** válasza:

Komolyan eddig rá se kerestél az interneten, hogy mennyibe kerül egy pici hűtő? Jó ég, ember...

Vegyél egy kicsi hűtőt és rakogass a hűtőbe telehashajtózott tejet meg kész kaját, hadd fossanak egy kicsit a tolvajok.

2016. máj. 11. 22:54
 13/26 anonim ***** válasza:
97%

Velem is ez volt, kolesz, és valaki állandóan ette a kajámat. :)

Türelmes voltam, de akkor végleg kiborultam amikor a dédim legfinomabb házi sütijét megették!

Észrevettem, mentem a gyógyszertárba hashajtóért, aznap csináltam kaját, éjszakára bent hagytam a hűtőbe hatalmas adag hashajtóval.

Mondjuk mi 40-en voltunk, de mégis azonnal feltűnt, hogy ki ül hajnal óta a wc-n. A többiek is röhögtek, és még mondták is, hogy xy fosik reggel óta.

Ezt eljátszottuk még kétszer, többet nem evett a kajámból. :)

2016. máj. 11. 22:55
 14/26 gnoomage ***** válasza:
95%
Tegyél egy kajába hashajtót, te meg addig egyél 1-2 napig máshol, ha tényleg lopkodja, 1-2 nap alatt átfossa magát a túlvilágba...
2016. máj. 11. 23:05
 15/26 anonim ***** válasza:
Komolyan, az ilyen embereket minden rossz érzés nélkül le tudnám lőni.
2016. máj. 11. 23:06
 16/26 anonim ***** válasza:
87%

1. Hashajtós csali.

2. Ha kiderül a fosásból, hogy ki volt, akkor pár károsulttal együtt megfenyegetni/megropogtatni.

3. Saját hűtő, használtan tényleg lehet olcsón szerezni (arra figyelj, hogy nem mindenhol engedi a házirend) / zárható doboz.

2016. máj. 11. 23:14
 17/26 anonim ***** válasza:
ez itt ABSZURDISZTÁN ,koma,valami durvább is kijárna ,mint a hashajtó,például vipera,golfütő,"bézbol"ütő az is rendesen meghajtaná a tolvajokat.
2016. máj. 11. 23:57
 18/26 anonim ***** válasza:
Mini kémkamera a kaja közé rejtve vagy máshol a konyhában. Vagy saját hűtő. A hashajtót nem javaslom, a végén még beperel... A "beleköptem" se jó, mert a tolvaj majd odaírja, hogy "én is" és otthagyja.
2016. máj. 12. 01:51
 19/26 anonim ***** válasza:
Fagyálló.
2016. máj. 12. 07:50
 20/26 anonim ***** válasza:

Hashajtó

Hűtőtáska két jegakuval

2016. máj. 12. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!