Lopják a kajámat kollégiumban. Mit tegyek?
Komolyan eddig rá se kerestél az interneten, hogy mennyibe kerül egy pici hűtő? Jó ég, ember...
Vegyél egy kicsi hűtőt és rakogass a hűtőbe telehashajtózott tejet meg kész kaját, hadd fossanak egy kicsit a tolvajok.
Velem is ez volt, kolesz, és valaki állandóan ette a kajámat. :)
Türelmes voltam, de akkor végleg kiborultam amikor a dédim legfinomabb házi sütijét megették!
Észrevettem, mentem a gyógyszertárba hashajtóért, aznap csináltam kaját, éjszakára bent hagytam a hűtőbe hatalmas adag hashajtóval.
Mondjuk mi 40-en voltunk, de mégis azonnal feltűnt, hogy ki ül hajnal óta a wc-n. A többiek is röhögtek, és még mondták is, hogy xy fosik reggel óta.
Ezt eljátszottuk még kétszer, többet nem evett a kajámból. :)
1. Hashajtós csali.
2. Ha kiderül a fosásból, hogy ki volt, akkor pár károsulttal együtt megfenyegetni/megropogtatni.
3. Saját hűtő, használtan tényleg lehet olcsón szerezni (arra figyelj, hogy nem mindenhol engedi a házirend) / zárható doboz.
Hashajtó
Hűtőtáska két jegakuval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!