Szeretsz vagy nem Budapesten élni? Indoklás?
Vidéki vagyok, de nekem sem az álmom havi 80-ért gyárban rohadni, akkor sem ha ingyenes a szállás.
Pályakezdőként vidéken kb. nincs semmilyen komolyabb munka, ez az igazság. Nekem is most egy homályos cél, hogy pár év gyakorlatszerzés után megyek vissza Pestről el.
"Valóban nagy a választék, de sok a felesleges árucikk, amit akarva, vagy akár akaratlanul de megvesz az illető."
Ez nem Budapest, vagy a nagyvárosok hátránya, mindenki magának dönti el, hogy miből mennyit vesz. Annyi a különbség, hogy Budapesten, illetve általánosságban a nagyobb városokban nagyobb a választék, mivel a kereslet is nagyobb.
A lanyom siman feltalalja magat B.p.en,igaz,o mar hozzaszokott a nagyvarosokhoz,Miskolcra jart kozepsuliba,de erettsegi utan pestre ment fel tovabbtanulni.
En csodalom,szeretem a fovarost,de nem hiszem ,h megtudnam szokni a kisvaros utan ezt a nyuzsgest,tomeget mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!