Ha átmászik a kerítésemen egy cigány és bent van a portámon tépkedi a fámat, gumilövedékessel vagy gázpisztolyal ha lelövöm akkor engem megbüntethetnek vagy börtönbe zárhatnak?
Figyelt kérdés
Szoszédunkban lakik 15 tagú cigány család ezek szétvágják a kerítésünket átmásznak rajta és a portánkon is tartózkodnak sokszor térfigyelő kamera veszi őket de senki semmit nem tesz,én már megunom ha bejön az én portámra lelőhetem vagy, hagynom kell azt is mert börtönbezárnak teszem hozzá 13-14 éves vagy annál fiatalabb cigánylúrkók csinálják nagyok csak néha.Mi a te endő mert már mérgesek vagyunk nagyon-e miatt.2016. ápr. 11. 14:03
11/13 anonim válasza:
Te inkább ne csinálj semmit. Nem akarsz börtönbe menni. Vegyél kutyát például német juhászt, rottweilert, dobermannt, boxert... Vigyél őrző-védő képzésre. Többet nem másznak át a kerítéseden.
12/13 anonim válasza:
vagyél egy pitbullt. neveld úgy ahogy mi... aztán ha valaki bemegy,és a kutya megeszi,akkor pofon egyszerűen zenét hallgattál,és nem hallottad ahogy ordítozott... másik meg... ha van gáz pisztolyod,vagy gumisod... kimész és ráfogod... hívod a jardot.... előtte ha van mód kamerázd le... ha ráfogod és neked támad,onnantól önvédelem,és nyugodtan rátárazhatsz. magyar vagyok egy cigányok lakta utcában,az utolsó magyar... hozzám mégsem mernek bejönni,mert tudják,nem gatyázok,és jól ismerem a dörgést :) egyébként van 2 db g.pisztolyom és egy gumisom. meg egy gázdeom is :D egyiket sem kellett még használnom,de a saját védelmemben bizony akár mindet egyszerre... csak magold be a jogos védelemről szóló részt... nem árt fejből kicsapni....
13/13 anonim válasza:
Azért áramot ne vezess( max csak gyengét ami nem halálos) a kerítésbe mert könnyen megütheted vele a bokád, ha agyonüti téged is elítélnek mint a borkeverő embert.
Én megértem mit érzel, a magyar törvények valóban nem a magyar embert támogatják, hanem a külföldieket, az idegeneket és a cigányokat.
Mellesleg milyen hosszú az a kerítés? Esetleg valami magasabb és erősebb kerítést nem tudsz felhúzni?
A gumilövedék, gázpisztoly jó ötlet, jó ha van a háznál. És ahogy fentebb írták valami nagytestű kutya, de annak is megvan a veszélye, mert mi van ha megmérgezik???
ha nem macerás egy betonfal, téglafal, vagy valami erős vaskerítés, a lényeg hogy magas legyen, a teteje pedig hegyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!