Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Falun csak este 10 és reggel...

Falun csak este 10 és reggel 6 között lehet aludni?

Figyelt kérdés
Reggel 6 és este 10 között állandóan a zajt csinálják a szomszédok, az egyik fát fűrészel, a másik köszörül, a harmadik fűnyírót javít és túráztatja a motort. A kakaskukorékolásról meg a kutyaugatásról már nem is beszélek. Azért költöztünk ide, hogy itt majd csend lesz, nem úgy, mint a városban.

2016. márc. 17. 10:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
basszuuus, komolyan felnőtt már egy nemzedék, aki nem tudja, Zámbó Jimmy hogy halt meg?
2016. márc. 17. 11:52
 12/23 anonim ***** válasza:
30%
azért azzal vitatkoznék, hogy Pest csendesebb, mint egy vidéki kis város.. én Debrecenben is megőrülök délután 2-kor pl. falun meg mondhatni csendesség van, nyilván nem mindenki síri csendben vigyáz a lépteire, de nem a kutya meg a fűnyíró lesz, ami miatt nem fogsz tudni aludni.. sztem más problémád van
2016. márc. 17. 11:57
 13/23 A kérdező kommentje:
10-es, az a probléma, hogy én nem 10 és 6 között szeretnék aludni, hanem 12 és 8 között.
2016. márc. 17. 12:01
 14/23 anonim ***** válasza:
58%
hát akkor így jártál, mielőtt költözik az ember, utánanéz a körülményeknek általában - cserébe viszont itt jó kis álkérdéseket hozhatsz és jókat lepontozhatsz itt 8-tól éjfélig.
2016. márc. 17. 12:20
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Na én egyetértek veled! Mi 4kmre laktunk a várostól egy kis faluban! Reeggel 6 kor már a kombájn ment aratni, utána 42db traktor, majd valaki fűrészelni kezdett és a kakas is kukorékolt! Este 10 után sőt még hajnalba is mentek a traktorok mert ha leszállt a harmat akkor lehetett összesodorni a lucernát! Most a városban lakunk a piac tér mellett. Heti két nap van piac akkor hajnalban a pakolaszást lehet hallani de meg sem közeliti a traktorok es kombájnok zaját! Valamelyik nap megkérdezte egyik ismerősöm hogy megerte e a csendes faluból a nyüzsgő piac mellé költözni én meg a pofájába röhögtem! Csendes, mi? Az a fa..omat! 😂😂😂😂
2016. márc. 17. 12:42
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha csendet akarsz akkor tényleg tanyára kell költözni, ahol 1 kmm-es körzetben nincs senki, mert zaj mindenhol van, csak más-más forrás. Engem pl. vidéken nem zavart se a kuyaugatás se a kakaskukorékolás, viszont a panelben a felettem lévő dübögését soha nem tudnám megszokni.
2016. márc. 17. 13:38
 17/23 anonim ***** válasza:
kmm kiló-milliméteres körzet
2016. márc. 17. 13:48
 18/23 anonim ***** válasza:

Faluja válogatja. Nyáron kicsit nagyobb a nyüzsgés. Én most egész héten szabin voltam és minden nap délig aludtam, abszolút semmi zaj nincs.

3 éve rendszeresen járok a fővárosba is, a belvárosban van a szállásom, na ott viszont aztán 6-kor már kel az ember a dudáló autókra, buszokra, villamosokra, éjjel meg az üvöltöző részegekre. Nyáron ha nyitott ablaknál kénytelen "aludni" az ember, akkor meg aztán igazából kár is lefeküdni, mert végig hangzavar van.

2016. márc. 17. 15:01
 19/23 anonim ***** válasza:
80%

Vegyél fel CD-re 4 órányi tökéletes csendet, és amikor aludni akarsz, azt játszd le teljes hangerőn. :-))

Viccet félretéve: sehol sincs csend. Tanyán sincs. Viszont az emberi fül mindenféle zajt képes megszokni, és csendként érzékelni. Aki állomás mellett lakik, nem hallja a vonatzajt, csak ha kifejezetten odafigyel rá. Aki templom tövében éli életét, észre sem veszi a harang zúgását. A madarak csicsergése, vagy a szerelmed szuszogása is lehet viszont zavaró, ha nem szoktad meg.

2016. márc. 17. 15:02
 20/23 anonim ***** válasza:
93%

Kisvárosban nőttem fel, város szélén, szántóföld mellett. Egyszer nem zavartak esténként a földeken dolgozók (sötétedés után amúgy sem tudnak melózni, max nagyon melegben, lámpánál, de akkor sem hangosak)

A szobám ablaka az utcára nyílik. Néha odahallatszik a strandról jövő rendezvény zaja, vagy a Voldemortok buliztak, de zárt ablaknál az sem volt zavaró. Én alapvetően füldugóval alszok, mert a kutyánk hangja elég éles, és általában hajnal 4kor rázendít. A füldugóval azt is átalszom.

Laktam panelban, onnan azért költöztem el, mert a felső szomszédok nem voltak hajlandóak befogni.

Most albiban lakom, de kertes házban, nagyváros kertvárosi részén, és nyugi van, ahogy otthon is. Pedig van a szomszédban csirke. Azt csak akkor hallottam, mikor átszökött hozzánk, és az ablakom alatt kárált kétségbeesetten.

Komolyan... engem még se a favágás, se a fűnyírás nem zavart úgy, mint a felső szomszéd. A legkellemetlenebb élményem a "faluból" az volt, mikor ablaktakarítás volt, és a szomszéd gumit égetett. Ez 1x történt meg a 26 évem alatt.

Szerintem a hiba a te készülékedben van.

2016. márc. 17. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!