Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit jelent ha egy apa aktív?

Mit jelent ha egy apa aktív?

Figyelt kérdés
sziasztok mindenki! 13/L vagyok, apa beszélgetett az új szomszéddal aki elég furcsa nekem, kb 25 éves, ez nem biztos de már a borosta az arcán van, de nem értettem a beszélgetésükben azt, amikor a szomszéd a kerítésen keresztül azt kérdezte apától, hogy mi a szerepe, apa kb. nevetve válaszolta, hogy aktív vagyok, akkor ez valami jó dolog? mert ezután a szomszéd szintén nevetve azt válaszolta, hogy helyes. Rákerestem erre a szóra a net szerint kezdeményező hozzáállást jelent és sokat hozzájáruló, de még akkor sem egészen értem miről lehetett szó. Mit jelent ha egy apa aktív?
2016. febr. 28. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

a melegeknél van aktív és passzív szerep. A passzív a lány szerep, az aktív a fiú szerep. Uni aki aktív-passzív.

"ezután a szomszéd szintén nevetve azt válaszolta, hogy helyes. "

Azért mondta hogy helyes mert ő biztos passzív.

2016. febr. 28. 17:45
 2/5 A kérdező kommentje:
uristen, ez komoly???
2016. febr. 28. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Napi kamu :)
2016. febr. 28. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Perszeehaha
2016. febr. 28. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Na ez még szarabb kamu, mint ez: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-..

Ugyanaz írja ki vajon, vagy mindenki itt tombolja ki az agymenését hétvégente? 🤔

2016. febr. 28. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!