Ti ajtót nyitnátok panellakásban, ha valaki 20:30-kor csengetne, de nem vártok senkit?
1. A helyedben kiszólnék az ajtón keresztül, hogy mit akar.
2. HA nem válaszol vagy értelmetlen dolgot mond, akkor közlöd vele, hoyg szóltál a rendörségnek és úton vannak.
Akit beáztatnak, az NEM takarja el a kémlelőlyukat az ajtón, okostojás!
Ma volt szerencsém találkozni a lépcsőházban a kedves alattam lakóval. Konkrétan megfenyegetett. Az volt a baja, hogy én elvileg nyikorgattam az ajtót (ami nem igaz). Azt mondta, hogy tegnap hülyét csináltam belőle, mert nem nyitottam neki ajtót, és közölte velem, ha mégegyszer fel kell jönnie, akkor betöri az ajtót és beszakítja a fejem.
Mondtam neki, hogy én meg akkor hívom a rendőrséget, ha mégegyszer este 20:30-kor veri az ajtót úgy, hogy közben befogja a kukucskálót.
Ilyen esetben jól elküldtem volna a k..va anyjába.
Vagy nagy levegőt véve közöltem volna hogy:
1. Ne fenyegessen, legyen szíves normális hangnemben kommunikálni.
2. Ne verje este fél 9-kor az ajtómat, ha gondja van, akkor hagyjon egy cetlit hogy mikor érek rá megbeszélni a dolgokat.
3. Annyi esze legyen már hogy nem fogja be a kukucskálót.
Amúgy ha következőre feljön, és veri az ajtót, meg fenyegetőzik ráhívom a rendőrséget. Ha ténylegesen be akarja törni az ajtót, akkor még paprikasprayt is kapna a képébe.
Nevetséges olvasni ezeket.Rendőrség,meg elküldeni a k.anyjába,meg nyikorogtattad az ajtót,szb,stb.
Semmi másról nincs itt szó,csak mindenki játszani akarja a telep királyát,aztán az egész egy tipikus pr0livircsaft.
Az ég világon semmi nem fog történni,a proller mindig az is marad,és mindig is hőbörögni fog,meg támadni,mert másra nem képes.
Nem értem,mit kell ezen variálni,el kell költözni a francba onnan.
Érdekes módon,és olyan házban lakom,ahol síri csönd van még hétköznap is,ha kell segítek egymásnak a lakók,mindenki toleráns,és nem zavarják a másikat.Csak az a helyzet,hogy megfelelő környéket kell választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!