Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti ajtót nyitnátok panellakásb...

Ti ajtót nyitnátok panellakásban, ha valaki 20:30-kor csengetne, de nem vártok senkit?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, egyetem mistt egyedül élek albérletben, de többször volt példa, hogy csengettek, kopogtak, de nem szoktsm kinyitni, csak ha várok valakit. Ma pl. 20:30-kor elkezdett valaki csengetni, aztán kopogott, szó szerint verte az ajtót, hallgatta, hogy itthol vagyok, mert pont fürdővizet engedtem. Halkan odamentem az ajtóhoz, aztán ahogy a kukucskálón kinéztem, láttam, hogy odatette a kezét, hogy ne lássam, ki ő. Annyit láttam, míg oda nem tette a kezét, hogy valami piros ruhás ember. Eleve nem értem, hogy a francba jönnek be az ilyenek a lépcsőházba. Egyszer nyitottam aktót ilyennek, mert akkor láttam, hogy egy alacdony nő és egy kisgyerek volt, aztán gondoltam, ezek nem árthatnak nekem. Azt akarták, gogy ez a ház kiadó-e, mert ide ki van rakva, hogy kiadó. Hozzáteszem, semmi ilyen mem volt kirakva.. Szóval tényleg parázok, nem merek ajtót nyitni idegeneknek. Ti hogy vagytok ezzel? Csak én félek ennyire?
2016. febr. 21. 22:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%

1. A helyedben kiszólnék az ajtón keresztül, hogy mit akar.

2. HA nem válaszol vagy értelmetlen dolgot mond, akkor közlöd vele, hoyg szóltál a rendörségnek és úton vannak.

2016. febr. 22. 08:54
 12/19 anonim ***** válasza:
34%

Akit beáztatnak, az NEM takarja el a kémlelőlyukat az ajtón, okostojás!

2016. febr. 22. 10:09
 13/19 A kérdező kommentje:

Ma volt szerencsém találkozni a lépcsőházban a kedves alattam lakóval. Konkrétan megfenyegetett. Az volt a baja, hogy én elvileg nyikorgattam az ajtót (ami nem igaz). Azt mondta, hogy tegnap hülyét csináltam belőle, mert nem nyitottam neki ajtót, és közölte velem, ha mégegyszer fel kell jönnie, akkor betöri az ajtót és beszakítja a fejem.

Mondtam neki, hogy én meg akkor hívom a rendőrséget, ha mégegyszer este 20:30-kor veri az ajtót úgy, hogy közben befogja a kukucskálót.

2016. febr. 22. 15:48
 14/19 anonim ***** válasza:
96%
Ezek után én bejelenteném a kedves szomszédot a rendőrségen. Lehet valami elmebaja van, és az a kijelentés hogy rád töri az ajtót és betöri a fejed nem túl biztató. amúgy is minek kellett eltakarnia a kilátót. Legközelebb se nyiss neki ajtót, lehet tervez valamit. Adj meg neki egy telefonszámot amit a következő alkalommal fel tud hívni. Én simán megmondanám hogy azért mert félek, és azért fogom a következő gyanús alakot aki késő este veri az ajtómat bejelenteni a rendőrségen. Viszont ha telefonon hív akkor simán meg tudjuk beszélni a dolgot akár este is.
2016. febr. 22. 16:07
 15/19 anonim ***** válasza:
94%

Ilyen esetben jól elküldtem volna a k..va anyjába.

Vagy nagy levegőt véve közöltem volna hogy:

1. Ne fenyegessen, legyen szíves normális hangnemben kommunikálni.

2. Ne verje este fél 9-kor az ajtómat, ha gondja van, akkor hagyjon egy cetlit hogy mikor érek rá megbeszélni a dolgokat.

3. Annyi esze legyen már hogy nem fogja be a kukucskálót.

Amúgy ha következőre feljön, és veri az ajtót, meg fenyegetőzik ráhívom a rendőrséget. Ha ténylegesen be akarja törni az ajtót, akkor még paprikasprayt is kapna a képébe.

2016. febr. 22. 16:28
 16/19 A kérdező kommentje:
Próbáltam higgadt maradni, mert egy nagy darab, mint egy tehén, ha akart, simán lelökhetett volna a lépcsőn. Komolyan nem tudom, mit csináljak. Annyira erőszakosan mondta, hogy azt hittem már, ott leüt. Ilyet lehet jelenteni rendőrségen, hogy megfenyegetett? Csak utána nehony jobban bepöccenjen..
2016. febr. 22. 19:40
 17/19 anonim ***** válasza:
95%
Simán feljelentheted. Neki nem is kell róla szólni. Egyszerűen bemész, ezeket bent elmondod (az ajtósat is meg hogy befogta a kilátócuccot) és közlöd hogy félsz tőle.
2016. febr. 22. 23:09
 18/19 anonim ***** válasza:
79%
Rendőrség? Pár hónapja a lépcsőházunkban járkált egy ember, becsengetett, valami h.lye kamu dumával járt lakásról-lakásra. Beszóltam a rendőrségre, "rögtön küldik a járőrt", ami azóta is jön :( Szóval, nem kell ajtót nyitni, zárt ajtón keresztül megkérdezni, ki az, mit akar, ennyi.
2016. febr. 23. 11:19
 19/19 anonim ***** válasza:
62%

Nevetséges olvasni ezeket.Rendőrség,meg elküldeni a k.anyjába,meg nyikorogtattad az ajtót,szb,stb.

Semmi másról nincs itt szó,csak mindenki játszani akarja a telep királyát,aztán az egész egy tipikus pr0livircsaft.

Az ég világon semmi nem fog történni,a proller mindig az is marad,és mindig is hőbörögni fog,meg támadni,mert másra nem képes.

Nem értem,mit kell ezen variálni,el kell költözni a francba onnan.

Érdekes módon,és olyan házban lakom,ahol síri csönd van még hétköznap is,ha kell segítek egymásnak a lakók,mindenki toleráns,és nem zavarják a másikat.Csak az a helyzet,hogy megfelelő környéket kell választani.

2016. febr. 23. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!