Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Állandó fúrás-faragás a...

Állandó fúrás-faragás a szomszédban?

Figyelt kérdés
Közel 2 hónapja tart, hogy a szomszédból folyamatosan fúrás, kopácsolás, csiszolás hallatszik át. Először azt hittem, hogy felújításról van szó, igyekeztem nem tudomást venni róla. Deennyi idő alatt folyamatos munkával (Olyan reggel fél 8-tól este 7-8 ig.) nem hinném, hogy még mindig erről lenne szó. Borzasztóan zavaró, mert a munkám egy részét itthon végzem, és csak egy-egy délelőttöt vagy délutánt töltök a munkahelyemen. Sajnos olyan szomszédról van szó, akivel a fal közös ugyan, de ő másik épületben lakik, nem ismerem, így aztán tényleg nem tudom, hogy mivel foglalatoskodik. Bármilyen megoldási javaslatnak örülnék.

2016. febr. 17. 11:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%
Mert ha kiírják attól jobb lesz vagy halkabb? Nálunk is 6 hónap volt a felújítás, volt aki reklamált ,fenyegetőzött és elmondtam neki hogy ezzel csak azt éri el hogy még tovább húzódik a felújítási idő,mert ha idehív rendőrséget ,házmestereket,ügyészséget ,meg a nato hadseregét , attól még be fogjuk fejezni az építést csak jóval lasabban és majd 1 éven keresztül fogja hallgatni,mert hátráltat. Azóta nem köszön ,hát nagy veszteség de valahogy kibírtuk :D
2016. febr. 21. 17:28
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

Pár hete reggel 9-kor arra ébredtem, hogy az egész emelet nemtom hány decibelen zúg a közvetlen felettünk lakó fúrógépétől. Lementem a faliújsághoz, már ott is volt egy tollal jó nagy betűkkel teleírt papíros: "KÖSZ HOGY SZÓLTÁL A FELÚJÍTÁSRÓL TE PARASZT". :]

Kifejezetten öröm volt olvasni, ráadásul mire visszaértem a lakásba, már ment a hangos műsor is, az egyik alattunk lakó néni szintén jogos szócsatába kezdett a kényszerbarkácsolókkal. Annyira szeretem, amikor valaki végre kiosztja ezeket. :P

2016. febr. 22. 11:02
 13/17 anonim ***** válasza:
Én akartam kitenni ott, ahol most lakást vettem, de a faliújság üveggel fedett, a lift ajtóra meg tett ki egy lakó, akinek hasonlóképp hosszasabb időt igénybevevő felújítása indult, pár nappal később már valaki leszedte, csak a közös képviselő illetve házmester által kitett papírok maradnak fent. Egyébként panaszkodni senki nem panaszkodott, inkább örültek nekünk, mert sorra jöttek segítséget kérni, illetve azért a zajos munkálatokat hétköznap napközben végezzük sötétedésig, amikor a lakók többsége amúgy sincs otthon iskola és munka miatt.
2016. febr. 22. 14:18
 14/17 anonim ***** válasza:
53%
A szüleim lépcsőházának a házirendjében szerepel, hogy mely napokon és hány órától hány óráig lehet zajos munkákat végezni. Aki azt tartja, azért senki nem szólhat.
2016. febr. 22. 14:22
 15/17 anonim ***** válasza:
29%
Még egy bizonyíték arra, hogy jól döntöttem amikor elhagyatm ezt az országot. Ennyi unalmas embert egyhelyen, hihetetlen....
2016. márc. 24. 13:45
 16/17 anonim ***** válasza:
48%
Na beszólt ide is a büszke migráns..Legalább nem szívod el az értelmesek elől a levegőt, szóval köszönjük, hogy elmentél.
2016. márc. 24. 17:18
 17/17 anonim válasza:
55%
3-4 hónapig tart egy felújítás???? Mégis mi jó büdös francot csinálnak egyesek????Mozaikból rakják ki az egész kéglit?Tetőtéri lakás totális felújítása,kád bontástól,az ablakcserén keresztül,teljes vízvezeték cserével,festéssel,tapétázással,kb.1 hónap maximum!Megmondom én sok helyen mi a probléma.Nem az van hogy összegyűjtik a zsét és hívnak a munkára embert aki megcsinálja,hanem nekiállnak munka után,meg szabin megcsinálni,mer úgy ócsóbb...Máskülönben nem tarhat hónapokig egy lakás felújítása,még akkor sem ha atomjaira szedik.Amúgy meg nagy tévedés,hogy ezt a végletekig tolerálni kelljen a többieknek.Ilyen alapon akkor folyamatosan zaj lenne,mert valaki mindig felújítana.Én bizony kinyomoznám ki lakik ott,és biztos hogy legalább a postaládájába tennék egy üzenetet,mi a jó büdös francot csinál egész nap?Béreljen műhelyt a taplója,mert simán kinézem némelyik értelmesből hogy fölviszi a műhelyt a panelba...
2017. máj. 8. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!