Ti mit szólnátok ha a szomszéd tyúkjai a telekelválasztó drótkerítésnél legelnének és ezt látod szinte az összes ablakból és az udvarodon is kb.6 méterre tőled?
Figyelt kérdés
2016. febr. 6. 23:49
2/23 anonim válasza:
Te még jól jártál. A miénk még ki is támasztotta 2-3 helyen a kerítés alját botokkal, hogy át tudjanak jönni nálunk legelni... xD
3/23 anonim válasza:
Engem nem zavar a tyúkok látványa, hadd kapirgáljanak; az már idegesítőbb, amikor a szomszéd átcsönget, és megzavar a munkában, mert éppen szomszédoló tyúkot akar hajkurászni.
4/23 anonim válasza:
Kerítés van, nem mennek át. Ha zavar a tyúkok látványa, akkor építs olyan kerítést ami eltakarja őket.
Vagy ültess a kerítés mentén valamilyen örökzöldet, vagy futtas a kerítésre borostyánt.
Nekem nem lenne ilyen problémám, szeretem a privátszférám így megfelelően elzárt lenne az udvarom.
5/23 anonim válasza:
Városon belül? Mert akkor szabálytalan az állattartás ilyen formában. Ha belvárshoz közel vagytok, vagy városnak a kertvárosi részén, és ilyen közel stb van, jelentsd fel a retekbe. Egyik haveromnék is feltolták a szomszédjukat, mert kertvárosban rakás állatot tartott a szomszédjuk, és állandóan érezték a disznószarszagot, meg tyúkok, kakasok hangskodását a kerítés mellett. El is kobozták az állataikat.
6/23 anonim válasza:
Semmit, engem nem borzaszt el néhány tyúk látványa. A kerítést meg csak nem fogják megcsócsálni.
7/23 anonim válasza:
Én már a kérdés lényegét sem értem... zavar hogy állatokat látsz vagy mi? Felőlem kecskék is legelhetnének ott vagy pulykák, nem mindegy?
8/23 anonim válasza:
A telek elválasztó kerítésnél? Tyúkok? És legelnek is!? És pont hat méterre???
Ez nagyon durva. Nem tudom mit is szólhatnék erre...
9/23 anonim válasza:
Igen, igazad van. Én is szóltam a szomszédnak, kutyát, tyúkot, macskát tüntessen el és csak is huszonéves pucér lányokat tarthat a kertben:) Sőt, a kerítést is lebonthatja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!