Betörtek hozzánk! Mit tegyünk?
A garázs arra való, kedves utsó, hogy ott állítsuk le az autót, amíg újra nem használjuk. Ott nem furikázunk vele körbe-körbe, és nem járatjuk a motort.
A másik meg: mi a tökömet fényképezzen le a kérdező? Kérje vissza a lopott szajrét a betörőtől egy fotó erejéig?
de most olvasom az #1 választ. tényleg a rendőrség tört be?
hát amiket hallani manapság ... igazából már ez se lep meg. de tuti ezt is arra fogják h nincsenek jól megfizetve. ez a durva, akkor már kit hívjon az ember ellenük, ha ők maguk törnek be? vicc ez az ország én mondom.
Teljesen megértelek Kérdező!
Nálunk a társasházban - szó szerint - az "üres falnak" beszélek, mikor a lakókkal próbálok beszélni. Mindenkit csak a saját baja érdekel. A közös képviselő és könyvelője szinte majdhogynem teljesen érdektelen.
Én szólok folyton a kerületi kapitányságnak, hogy járőrözzenek fokozottabban, mert a LEGERŐSEBB BIZTONSÁGI ZÁRAT IS FOLYTON FELFESZÍTI VALAKI ISMERETLEN/ISMERETLENEK.
Tegnap már a kerületi polgárőrség Vészhelyzetelhárító osztályának zöld számát is én magam kellett, hogy megkeressem, mert a kerületi kapitányság "ifjú hölgyeménye" LUSTA volt nekem megmutatni, hogy a helyiségben merre keressek valami használható információt.
A kerületi Televíziót is értesíteni akartam a helyzet tarthatatlan voltáról. Persze hiába csöngettem, nem nyitottak ajtót. Ilyenkor Pünkösd táján sem gondolnak arra, hogy az "ördög nem alszik".
Ui: Annak őszintén örülnék, ha idetévedne erre az oldalra egy/vagy több illetékes VALÓBAN SEGÍTŐKÉSZ kolléga és ellátna némi további információval...priviben levelezhetnénk. Vagy esetleg hasonló helyzetben lévő sorstárssal...
16-os válaszoló vagyok.
Azóta ismét megcsinálták a zárat - de szerintem nem fog túl sokáig tartani. A vastag tölgyfa kapuból a zárnál jódarab rést vágtak. Az pedig még mindig nincs eléggé leszigetelve.
Kipótolni csak úgy lehetne a nagy rést, ha újabb kaput csináltatna a közös képviselő a gazdálkodási keretből.
A kerületi polgárőrség Vészhelyzetelhárító osztályának zöld száma pedig megszűnt (valami "költségvetési gazdálkodási ok"-ból kifolyólag - legalábbis ezt mondta egy géphang. Tehát nem ingyenes a hívás.
Mindegy, mert a címüket tudom. Valamire csak megyek előbb vagy utóbb...a reményt nem szoktam feladni még a leglehetetlenebbnek tűnő helyzetekben sem, de tegnap már nagyon fáradt voltam a kilátástalannak látszó "szélmalomharc" miatt...
de nem érted h semmire se mész a polgárőrséggel ha egyszer a rendőrök törnek be hozzád? egykutya a kettő!
amúgy meg tegyél fel acélkaput, más nem segít + kamerát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!