Betörtek hozzánk! Mit tegyünk?
az sem lehetetlen ...
De én azt tenném a kérdező helyében hogy egy 5 ezer Ft-ért kapható autós vagy akármilyen kamerát kitennék éjjelre, az lát jól sötétben is, kicsi is, dugd el valahova a tető alá, hogy lássa az egész első részt, és meglátod, nem lesz annyi esze, hogy ilyenre gondoljon, simán besétál a csapdába.
Az nem jó ötlet h apukád a kocsiban aludjon, mert ha meg rajta kapja az illetőt, és akár hirtelen ijedtségében elkezd dühöngeni, agresszívkodni, még komoly gond is lehet, megveri, netán még komolyabb. Úgyhogy nem jó ez így! Sőt hogy biztonságban legyetek, hívd át magadhoz éjszakára 1-2 haverodat, akkor nyugodtabban alszotok, bár az meg a másik, h semmi garancia, h ismét megpróbálja az illető. Sztem látta h nincs ott semmi, ami kellett, azt már elvitte, és ennyi. De ez csak az én véleményem, persze attól még zárkőzzatok be jól.
Ki kellett volna hívni a rendőrséget,bár úgysem csinálnának semmit.
Viszont,én apud helyében nem intézkednék egyedűl,mert mi van ha baja esik?? Max amint megláttom hívnám a rendőrséget,de végig figyelném a tettest,hogy ne tudjon elmenni amíg kiérkeznek a rendőrök.
A betörőnek ki kell törni...
a nyakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!