Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Betörtek hozzánk! Mit tegyünk?

Betörtek hozzánk! Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Tegnap este nagyon ugattak a kutyák. Egyedül voltam otthon,és amikor kinéztem,valami fickót láttam elsurranni a melléképület mellett.Apával mindent át néztünk a sufniban, de nem tűnt el semmi.Tegnap este is nagyon ugattak a kutyák, apa kiment megnézni,és fel volt feszítve a garázsajtó, és pl. a kapának meg a szerszámosládának hűlt helye volt. Ma este apa a kocsiban alszik,hogy el tudja kapni,ha visszajönne.Én viszont félek! Segítsetek!

2016. febr. 6. 06:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Rendőrség?
2016. febr. 6. 06:55
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
2 kuvasz elengedve a kertben. ;)
2016. febr. 6. 07:17
 3/19 anonim ***** válasza:
33%
1-es, a rendőrségre tippelsz, hogy ők voltak?
2016. febr. 6. 07:45
 4/19 anonim ***** válasza:
8%
Te apáddal élsz együtt - ezek szerint gyerek vagy?
2016. febr. 6. 07:49
 5/19 anonim ***** válasza:
76%

az sem lehetetlen ...

De én azt tenném a kérdező helyében hogy egy 5 ezer Ft-ért kapható autós vagy akármilyen kamerát kitennék éjjelre, az lát jól sötétben is, kicsi is, dugd el valahova a tető alá, hogy lássa az egész első részt, és meglátod, nem lesz annyi esze, hogy ilyenre gondoljon, simán besétál a csapdába.

Az nem jó ötlet h apukád a kocsiban aludjon, mert ha meg rajta kapja az illetőt, és akár hirtelen ijedtségében elkezd dühöngeni, agresszívkodni, még komoly gond is lehet, megveri, netán még komolyabb. Úgyhogy nem jó ez így! Sőt hogy biztonságban legyetek, hívd át magadhoz éjszakára 1-2 haverodat, akkor nyugodtabban alszotok, bár az meg a másik, h semmi garancia, h ismét megpróbálja az illető. Sztem látta h nincs ott semmi, ami kellett, azt már elvitte, és ennyi. De ez csak az én véleményem, persze attól még zárkőzzatok be jól.

2016. febr. 6. 08:23
 6/19 anonim ***** válasza:
89%

Ki kellett volna hívni a rendőrséget,bár úgysem csinálnának semmit.

Viszont,én apud helyében nem intézkednék egyedűl,mert mi van ha baja esik?? Max amint megláttom hívnám a rendőrséget,de végig figyelném a tettest,hogy ne tudjon elmenni amíg kiérkeznek a rendőrök.

2016. febr. 6. 08:24
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem jött vissza(szerencsére). De a szomszédba is betört (nem biztos,hogy ő volt, de ez eddig nyugis környék volt,szóval értitek). Onnan tyúkot vittek el.
2016. febr. 6. 09:48
 8/19 anonim ***** válasza:
96%
A zsaruknak mindenképp szólni kell. Azért mert tudni fognak róla hogy valaki azon a környéken bejárkál házakhoz. Ekkor arra a környékre kicsit jobban odafigyelnek és könnyen meglehet az ember aki besurran. Amúgy éjszaka az új btk szerint akár ki is nyírhatjátok. Én csőre töltve várnám az biztos.
2016. febr. 6. 09:50
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

A betörőnek ki kell törni...

a nyakát.

2016. febr. 7. 10:43
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Le kell fényképezni mindent, hogy lehessen bizonyítani mi volt a garázsban mielőtt elvitték volna a dolgokat, és hogy mit keressen a rendőrség. A papád ha a garázsban alszik, meghalhat a kipufogógáztól. Előbb a rendőrségnek kell szólni, és persze be kell, hogy legyen biztosítva egy ilyen ház.
2016. febr. 7. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!