A szomszéd, a pince folyosóján lomokat tart, amitől nem tudom a biciklit a sajátunkba elzárni? (öreg bútor, rozsdás mosógép). Azt mondja semmi közöm hozzá. Unom az emeletre cipelni a bringát, és a lakás sem arra való. Nincs erre valami jogszabály?
O.K. értem, de valahogy kulturáltan hogyan lehetne ezt elintézni? Nem vagyok híve a feljelentésnek, nem az 50'-es évek szintjén szeretném elintézni.
Igazából megérdemelné, mert elég paraszt a szomszéd, de nem akarok lealacsonyodni erre a szintre. Sajnos a szép szó nem használ. Tehetetlen vagyok. :(
Ahogy az első mondja.
Te meg már szóltál neki, mit vársz még, hogyan lehetne még megoldani ezt a helyzetet?
De ha finoman be tudod adagolni ennek a kihaénnem típusú szomszédodnak, hogy veszélyes helyen vannak a bútorai, akkor célt érhetsz. Bár következtetve ezt meg halálos fenyegetésnek fogja venni.
Ezek az ötletek is megfordultak a fejemben. Azt elvetném, hogy "migránsokkal" kipakoltatni.(nem ér annyit az egész, hogy ezek beszabaduljanak a pincébe, és különben is ez az út jogilag necces)
A célzásokra és utalásokra a szomszédról egyáltalán nem reagál. (öntörvényű bunkó, talán nem is érti)
A közös képviselő pedig egy nyugdíjas tanárnéni, aki "szereti a békességet". Szóval ki vagyok vele a vízből.
Legszívesebben kidobálnám az egészet, de nincs jogom. :(
Valami más -legális- megodás?
Nem értem, hogy mit nem értesz... Már az 1. válaszadó megmondta a tutit. Volt egy alternatív tipp a "migránsokra" is.
Meg akarod oldani, vagy sem? Ha nem, akkor legyél olyan tutyi-mutyi, mint amilyennek a válaszok alapján tűnsz, ha meg meg akarod oldani, akkor intézkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!