Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Gyökér szomszéd ellen mit...

Gyökér szomszéd ellen mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Jobb szót sajnos nem találok rá. Panelban élek, nem túl vastagok a falak, így elég sok minden átszűrődik, de nem vészes. De ami tőlük alulról jön az katasztrófa.

Hétköznap "csak" 3/4 órát kell kibírni, akkor max hangerőn nézik az Éjjel nappal Budapest ismétlését. Mivel ez délután van, annyira nem zavar, általában akkor itthon sem vagyok, csak ritkán. De hétvégén reggel 6-kor üvölt, tombol már, erre kell kelni. Ez eltart 2 órán keresztül simán. Este házibuli szinte minden hétvégén, hajnalig. Vasárnap reggel ugyanaz, mint előző reggel.

Szóltam már neki párszor, legutóbb erőteljesebben, hogy nem tudok tőle pihenni, nem is tudom mikor aludtam már egy jót igazán. Ezzel elértem, hogy most már egész nap hallgatom a zenélést és az ordibálást.

Hívni akartam már rendőrt is, de nagy haverok, így annak semmi értelme.

Jó környék ahol lakom, elég csendes, normális emberekkel, csak ő ilyen nyomorult. 1 éve minden este a Való világot kellett hallgatnom teljes hangerőn, mert szerinte ez egy nagyon vicces műsor. Sajnos elég buta huszonéves létére.

2015. dec. 24. 17:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
87%
Nagyapám mesélte,hogy neki is volt egy ilyen szomszédja, felrakta max hangerőre a legrémesebb zenét és a leghosszabbat, amit csak el tudott képzelni és elment otthonról. Aztán csönd lett.
2015. dec. 29. 17:23
 12/12 anonim ***** válasza:
71%

"Ha már ugysem tudsz pihenni: Bika hangfal hasra fektetve, Carmina burana tök hangerön reggeltöl estig."

Ez így a jó, de mielőtt kezdené megszokni átváltanék Yngwee Malmsteenre!

2016. jan. 6. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!