Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Egy lakó fel tudja jelenteni...

Egy lakó fel tudja jelenteni a szomszédját azért (eredményesen, azaz a feljelentettet meg is bírságokják), mert késő este fürdik, és ez zavarja esetleg őt?

Figyelt kérdés
Nem, nem velem történik, csak kíváncsi vagyok rá, életvezetési tanácsokkal és a minősítésemmel, pedig hanyagoljatok légyszi (az itteni egyes emverek miatt írom ezt, kinek nem inge, ne vegye magára)

2015. dec. 20. 03:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az is más ha valaki élvezi, hogy vajon a szomszédja hogy reagál, és ha tekintettel van arra, hogy mások is laknak körülötte. ÉN egyszer szóltam a fölöttem lakónak hogy ne dübögjön, azt mondta nem csinált semmit, és utána többször hallottam még erősebben a dübögést... micsoda véletlen.

Aki kicsit is érzékeny szociálisan, és éjjel fürdik, meg haza és pakolnia kell stb, tegye, de vegye figyelembe, hogy ez zavarhat másokat. Persze nem jelenthet fel ezért.... ha fürdés közben operát énekelsz az megint más

2015. dec. 31. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!