Kecskemét milyen város?
Nyugodt hely? Milyen ott élni?
Még a lakosságszám is növekszik, ami érdekes.
Milyen hely maga Kecskemét? Vannak jó lehetőségek?
Attól függ, mik az igényeid és mit értesz lehetőségek alatt. Szerintem kellemes és hangulatos város, egyáltalán nem hangos, de ugyanakkor éjszakai életben sincs hiány (de az egész város arculatán inkább a csendes, vidékies jelleg érződik). Mivel megyeszékhely és az ország 8. legnagyobb városa, azért sok minden megtalálható a városban, tehát üzletek, mozi, színház, disco, bevásárlóközpontok, hivatalok, bíróságok, kórház stb. helyben vannak. Ugyanakkor félúton van Bp és Szeged között és vasúton mindkét nagyobb város hamar megközelíthető.
A fejlődése annak köszönhető, hogy bejött a sok külföldi cég (autógyár és annak a beszállítócégei stb.), így valószínű, hogy az ország egyéb részeihez képest jobban el lehet helyezkedni (bár attól függ, hogy milyen területen akarsz elhelyezkedni).
Jah, kisebbségiek vannak, de azt a részt el kell kerülni.
Maga a City egy nagy falu, mint bármelyik megyeszékhely.
Belvárosa közepes, de praktikus, vannak programocskák, el lehet lenni.
Úthálózata, parkolás, ha lenne egy verseny a városok között, Kecskemét nyerné a legközlekedhetetlenebb belvárosa címet.
Külső részek, semmi extra, lakótelep, majd kertváros, mint mindenütt.
Munkahely, munkalehetőség: fene tudja, itt élek, de nem itt dolgozom.
Én a belvárosát szeretem, minden a számban van, irtó kényelmes ez nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!