Ok lehet a költözésre, ha az ember szomszédja irtó hangos, s az egész lakópark csak tűr?
A saját "élményem" elmondom, hátha segíthetek vele. A panel társasházi szomszédom érzéketlen tahóként teljes hangerőn szokta bömböltetni a tévét. Éjjel is bármikor elkezdte és hosszasan így ment. Először jól szituált diplomásként szóltam neki. De kiröhögött és megkérdezte mi közöm hozzá. Ezért másodszorra már a saját anyanyelvén léptem fel, ami annyit jelentett hogy részeg culágert is megszégyenítő módon püföltem egy nagy kalapáccsal kívül a betonfalát. Erre majdnem sírva rohant hozzám hogy mi volt ez, mert hogy majdnem halálra rémült. De még ez sem hozott teljes sikert. Ezért a szobámban a műpadlóra tettem egy deszkalapot hogy ne sérüljön meg és azt püföltem kalapáccsal, jó hosszasan. Nem kellett megizzadnom a kalapácsolásban, mert rövidesen elhúzott a falusi házába. (A környékén a háziállatokat sajnálom, bár szerintem ott is emberére akad az ilyen tahó).
A kérdésedre a válaszom, igen ok lehet a költözésre, az együttélésre képtelen szomszéd elköltözésére. A szeméttelep elég tágas.
Természetesen nem ez az egyetlen szempont, de az egyik.
Szerintem aki évek óta így viselkedik, az nem fog változni, hivatalos beavatkozás ide vagy oda.
Az a baj, hogy lehet nyuszizni a kérdezőt, de hülye szomszéddal sokat nem lehet kezdeni. Van akinél beválik a visszatámadás, és észreveszi magát, de de ez nem működik akkor semmi.
Szomszédunk meg az alatta lakó már verseny szinten szopatják egymást nap mint nap.
Nem csak ez volt a gond a lakással, és úgy véltük, hogy mindent egybevetve, ha nyernénk is az összes kérdésben, annyit nem ér. Köszönöm a válaszokat.
UI: Nem mindenki nyuszi, aki mérlegel, hogy mibe érdemes energiát fektetni. Köszönöm szépen a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!