Egy csapat helyi vagány csávó állandóan csúfol, mert ők a focicsapat tagjaként a ranglétra csúcsán állnak. Feljelenthettem őket becsületsértésért?
Nem bírom, hogy mindenféle pancsernek meg lúzernek hívnak, mert én nekem nincsenek olyan erőforásaim, mínt nekik. Az emberek tisztelete és szeretete.
Fel akarom őket jelenteni becsületsértésért. Nekem nem kötelességem ezt eltürni.
Ha jólesik, jelentsd fel őket, de ők is ki fognak röhögni.
Ez nem meríti ki a becsületsértés fogalmát. Nőj fel.
Második jól leírja, az ilyenek primitív barmok, ha ignorálod őket, akkor békén hagynak.
Kitartás. :/
De szemét emberek vannak mindenhol.... :((( De szerintem a rendőrség úgy is le*sarja.
Nekem is a környéken lévő fiatalok mindig beszólnak. :(((
18/L
A közhiedelemmel ellentétben a rendőrség nem s.z.a.r.j.a. le, ha feljelented őket! Rendkívül károsnak tartom, ha ilyen válaszokat adnak, hogy ne tegyél, meg fölösleges. Ezek az emberek ahhoz is gyávák szerintem, hogy a saját érdeküket megvédjék, és inkább meghunyászkodnak, meg tűrnek, mint beballagjanak a legközelebbi őrsre.
Vigyél tanúkat, elmeszelik a bandát. Kapnak egy csinos pénzbírságot, utána lehet gondolkodni, hogy megérte-e?
jajj, már megint te? aki informatikus, de csak közmunkás? :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__7..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!