Idióta állat a szomszédom, mit tudnék vele kezdeni? (tippek, ötletek )
Figyelt kérdés
Nos,mint a címből is kiderült a szomszédom egy idióta állat aki éjjel nappal üvölteti a k*basz*tt zenéjét a 2 mélynyomóból álló hangfalain. A fickó aki olyan 40-50 között lehet ( én 26 vagyok fiú ) az édesanyjával él még mindig. Tapasztalataim szerint az édesanyját szeretné kikészíteni a max hangerőre feltekert tuctuc zenéjével de ennek az egész ház issza meg a levét. Egy panelházról van szó és egyébként felettem 2-vel lakik de a szigetelés és a vékony betonfalak miatt, mintha közvetlen mellettem szólna a zene. Próbáltam többször is beszélni vele, de a szép szóból nem ért egyáltalán. Gondolkoztam már rajta, hogy egy kicsit fizikailag rásegítenék a dologra, de nem vagyok egyáltalán az a típus. A csávó tisztában van vele, hogy meddig követhet el csendháborítást emiatt folyamatosan erre hivatkozik. Szerintetek mivel tudnék nagyobb befolyást gyakorolni rá ?2015. nov. 21. 17:23
11/21 anonim válasza:
A csávó egyáltalán nincs tisztában semmivel, ugyanis a csendháborítás már jó ideje megszűnt ebben a formában!
Hívjatok rendőrt, mert az indokolatlan zajkeltés hosszú ideje szabálysértés napszaktól függetlenül!
12/21 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a tájékoztatást. Valószínű, hogy majd többször fogom a telefont emelni. Önbíráskodni nem szívesen szeretnék de ha a rendőrség nem fog tudni változtatni a dolgokon...
2015. nov. 21. 17:57
13/21 anonim válasza:
De csakis a rendőrség tud változtatni. Először (gyakran másodszor-harmadszor is) csak figyelmeztetik, aztán ha elunják, hogy kirángatják őket a fűtött irodából a hidegbe, akkor ráverik a harmincezer forintos bírságot... ettől minden tahó megtanulja a fejhallgató használatát...
14/21 anonim válasza:
A rendőrség igenis tud változtatni, de csak ha tudomásuk van a dologról. Ki kell hívni őket, második-harmadik alkalommal már feljelentést is tesznek, többedszerre meg bevarrják pár órára, szóval nem éri meg kekeckedni. A vége mindenképpen egy csinos pénzbírság, amit ha nem fizet be, és nem is dolgozza le, bizony le kell ülnie. Csak ne add fel, és mindig hívj rendőrt!
15/21 anonim válasza:
Hatásosabb ha 3-4 család is rájuk hívja egyszerre. Sokkal gyorsabban kimennek(tapasztalat). De ezt meg kell beszélni a többi lakóval
16/21 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm mindenkinek a választ. Egy fél órával ezelőtt beszélgettem egy felettem lakó öreg nénivel aki már szólt egy jó párszor a palinak de Ő elvileg többször is megfenyegette az öreg nénit. A néni azóta nem mer cselekedni ellene. Ez volt az a pont ahol úgy gondoltam, hogy ezt a retkes k*csögöt elfogom üldözni innen és annyiszor hívom rá a rendőrséget ahányszor csak alkalmat ad rá.
2015. nov. 21. 19:59
17/21 anonim válasza:
Pontosan ezt kell csinálni. Ahogyan írták, csendháborítás már régen nem időhöz kötött, ha átlépik a határértékeket, az minden időben csendháborítás. Először csak figyelmeztetnek, de ha már harmadjára kell kimenni, akkor odaverik a bírságot, a rendőrök sem szeretik, ha hülyének nézik őket. Ha meg velük ordibál, akkor legalább okot ad arra, hogy fel is jelentsék.
Ha akarod, a rendőröket megkérheted, hogy ne mondják el, ki telefonált be.
18/21 A kérdező kommentje:
A mai nap bilincsben vitték el a rendőrök csendháborítás miatt reggel 11 órakor. Elküldte a rendőröket a bús p*csába, teljesen ellenszegült. végül a tűzoltókat hívták ki, hogy vágják le nála a rácsot, de végül úgy döntött, hogy együtt működő lesz. Kb fél óra után hazaengedték az őrizet alól. Most otthon tartózkodik de nem hallom hogy üvöltetné a zenét mint minden egyes hétvégén reggeltől hajnalig.
2015. dec. 19. 13:43
19/21 anonim válasza:
Ugye hogy a rendőrök tudnak tenni! Majd megnézheti a vaskos csekket, ami kap.
20/21 anonim válasza:
A rácson kívül vagy belül van a villanyszekrénye? Ha kívül, akkor tedd tönkre a zárját és úgy kapcsold ki a villanyt, rá lehet fogni hogy az erősítő nyomta le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!