Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik ország jelzése az SI?...

Melyik ország jelzése az SI? Mint nálunk is van HU viszont sehol nem találom neten, hogy az SI milyen országot jelent!

Figyelt kérdés
Country: SI

2015. nov. 16. 08:38
 1/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
83%
Szlovénia.
2015. nov. 16. 08:42
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
szicilia
2015. nov. 16. 09:12
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
#2, ez hülyeség. Tényleg Szlovénia.
2015. nov. 16. 09:17
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
És Szicília mióta is ország?
2015. nov. 16. 10:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem Szlovénia, márpedig ezért nem:

[link]

Ilyen nincs, vagy max. egy ország tagállamáé lehet, de nem valószínű. Inkább domainnévnek felelne meg Szlovénia, vagy esetleg az SI-mértékegységrendszer lehet.

2015. nov. 16. 20:42
 6/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
57%

#5: a kérdés nem a gépkocsi-jelzésekre vonatkozik (ezt linkelted), hiszen abban nekünk sem a HU a jelzésünk, csaj a H. Nem mellesleg abból nem létezik SI jelzés.

Az általános kétbetűs kódok, ún. ISO országkódok szerint Magyarország a HU, Szlovénia pedig az SI. Ezt a kódot több helyen is használják. Többek közt banki adatoknál, országok azonosításánál, és sok más helyen.

[link]

[link]

Sőt, a tld-k alapja is ez a táblázat (nem 100% ha jól tudom, de a legtöbb ország ISO kódja az ő tld-je is egyben)

[link]

2015. nov. 16. 20:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a választ így van nem gépkocsi járművekre gondoltam ! SZLOVÉNIA A HELYES VÁLASZ !!! Thank You :) ;)
2015. nov. 16. 21:27
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
Ha tudod a választ, akkor miért kérdezed?
2015. nov. 16. 22:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem tudtam ! Megtaláltam egy könyvben !
2015. nov. 17. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!