Megbüntetnek BKV-n, ha az jogviszonyigazolásom 2 napja lejárt, a diákomon meg nincs matrica?
Figyelt kérdés
Tegnap pont akkor zárt be az iroda, amikor mentem volna matricát kérni, ma meg egész nap dolgozom... Venni fogok két jegyet, de többször is át kell szállnom.2015. nov. 10. 06:20
1/8 anonim válasza:
Meg, vegyél több jegyet és használd is őket!
2/8 anonim válasza:
Ne is próbálkozz semmivel, hanem vegyél jegyet, mert az ellenőröket nem hatja meg semmi.
3/8 anonim válasza:
Könnyű cipő legyen rajtad,hogy tudj futni,és figyelj arra,nehogy körbeálljanak a járműn,hihetetlenül szemtelenek,meg erőszakosak tudnak lenni a nyavalyások.
4/8 anonim válasza:
Sok szerencsére van szükséged, hogy két jeggyel megúszd. Inkább vegyél többet és használd is!
5/8 A kérdező kommentje:
Végül vettem kettőt, de csak odafele lyukasztottam...
2015. nov. 10. 22:40
7/8 anonim válasza:
Vegyél annyi jegyet, ahányszor átszálls. Az utazás nem jog,hanem lehetőség!
8/8 anonim válasza:
Nem értik itt egyesek a viccet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!