Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ez így jó megoldás? Gazdaságos?

Ez így jó megoldás? Gazdaságos?

Figyelt kérdés
[link]
2015. nov. 8. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Pfff :D

az biztos, hogy nem szenvednek a lakók szorulásban :D

2015. nov. 8. 15:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól függ mit akarnak ebből kihozni:)
2015. nov. 8. 15:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ez...támogatom a szürke víz felhasználást, de ez már nekem is sok. Én mindig attól tartanék, hogy a nyakamba szakad, vagy éjszaka leszakad. Meg amúgy is, milyen gusztusos lehet ott kiszedni a mosott ruhát?
2015. nov. 8. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát a képen látható kivitelezés valami hajmeresztő, de egyébként igen, ez egy jó, működőképes megoldás. Zuhannyal/káddal is meglehet csinálni.

Annyi figyelmesség kell ezekhez, hogy alkalomadtán egy tisztító tablettát, vagy hasonlót nem árt a wc tartályba dobni, illetve akkor is gondoskodni kell a vízről, mikor éppen nem mos/zuhanyzik az ember :)

2015. nov. 8. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem vagyok vízvezeték szerelő, de nem a nagy szürke szennyvízcsőbe megy a mosógépből a víz?
2015. nov. 8. 16:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsó, szerintem igazad van. Ezt valószínűleg nem a takarékosság (mosóvízzel WC-t öblíteni), hanem a helyhiány miatt csinálták ilyenre. Látszik, hogy a WC-tartályon keresztül kapja a mosógép a vizet, a kivezető csöve pedig a szennyvízcsatornába van bekötve.

Egyébként maga az ötlet persze takarékos, de ha valóban meg akarod valósítani kérdző, akkor ennél kifinomultabb rendszerre lesz szükséged.

Kell egy külön tartály, amiben tud ülepedni a mosóvíz, plusz ennek a tartálynak elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy tudja tárolni akár több mosás vizét is, ha a WC-ből nem fogyna annyira. Természetesen kell egy szivattyú is, ami ebbe a tartályba felnyomja a szennyvizet, hogy a WC-tartályába elég legyen a gravitációval lejuttatni a vizet.

2015. nov. 9. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!