Szerintetek miért vitt el?
Figyelt kérdés
Vártam a lány is jött le velem aztán kiszálltunk utána mondtam h hello szia o is h szia.. Utana mennek le a lépcsőn a csaj szolt vissza nekem h merre mesz meddig? Ha gondolod elvihetlek. :D Mondom oke egy darabig jo nekem aztan a lany elvitt.. A lányt még nyaron lattam, de furcsa ez az egész engem nem vitt el még lány. Nos ez miért lehet? És megkoszontem mikor kiszalltam. De legszivesebben egy puszit adtam volna neki mert édes volt tőle. :/ De hat persze ha adtam volna neki az szerintem gaz lett volna es meg az intimszferajaba is kerultem volna. :O
24/F
2015. nov. 6. 16:01
1/3 A kérdező kommentje:
Ja na lemaradt. A liftet vartam. :D
2015. nov. 6. 16:02
2/3 anonim válasza:
Miért ne vinne el, ha útbaesik az a hely neki, ahova mennél..? Meg különben is, a benzinköltség akkor is ugyanannyi, ha egyedül megy ;D
3/3 A kérdező kommentje:
Na mindegy nem tudom. Csak ugy nem kerek meg senkit h elvigyem e erre arra pláne hogy nem ismerem az illetőt :D
2015. nov. 6. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!