Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan, miből tudnék felköltöz...

Hogyan, miből tudnék felköltözni Budapestre?

Figyelt kérdés

Nincs pénzem, szeretnék dolgozni... de nem találok munkát.

Volt egy kisiklás az életemben, érettségizni jövőre fogok. Nem vagyok már kiskorú, de semmi papírom nincs.

Munka kéne, hogy legyen pénzem utána már megvalósítható lenne... de így? Nem tudom mit kezdjek magammal.

2015. nov. 2. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, ha te nem tudod, akkor mi pláne nem fogjuk tudni.
2015. nov. 2. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:
16%

Ha már költözésre szántad el magad, ne állj meg Budapesten, nincs itt semmi hidd el. Kosz, nyomor, munkanélküliség, hisztiző tinik, romlás, káosz stb.

Én ha helyedben lennék mennék tovább Nyugat felé és meg sem állnék Bécsig...

Fogadd el, jó tanács.

Fiatal vagy még nagyon, Tiéd a Világ

2015. nov. 2. 22:28
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Deutsche Sprache ist NICHT schwäre Sprache... Glaub das mir :)
2015. nov. 2. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

" Kosz, nyomor, munkanélküliség, hisztiző tinik, romlás, káosz stb." - Máshol szerinted nincs ilyen?

Én Budapesten élek, nem vagyok tini, van pénzem, munkám, normális lakókörnyezetem...

Aki azt sem tudja, hogy Pestre hogyan költözzön fel, az szerinted külföldön boldogulna?

2015. nov. 2. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:

2:

Amellett, hogy Budapestről utoljára a munkanélküliség jutna az eszembe (a kosz persze igaz), megjegyzem, hogy Nyugat-Európába kicsit több kezdőtőke kell a költözéshez, mint Budapestre...

2015. nov. 3. 00:49
 6/6 anonim ***** válasza:
bemutatom budapestországot, ez a kérdés is azt beizonyitja h itt az van
2015. dec. 22. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!