Gyerek szatír fenyeget? Vagy már minden 10-12-év közötti kiskamaszfiú ilyen perverz?
Az igen, ember, ezek aztán jol a nyakadra járnak.Szerintem ne hagyd magad, te meg járj gyámügy nyakára.Azért mert ök agresszivak, neked még nem azzá válnod.
Ezek a jo szora nem fognak hallgatni, az tuti, ha a szüleik is ilyen barmok.
Akkor miért nem hivtad ki a rendörséget, mikor összefirkálták az ajtodat??Az a durva, h ebben az országban az ilyen takony bünözöknek még tökk joguk van mint neked, ha levideozod öket, akkor bizony majd még téged büntetnek meg, viszont a rendörség addig nem tesz semmit, amig téged seggbe nem raknak.Talán megpróbálhatnál bemenni az iskolába ahová jár, beszélni a tanárral, aki az osztályfönöke, de ha még valami elterelésre is küldik vagy bármi, akkor majd téged fognak szivatni mégjobban, és a családod biztonsága is a tét...Fuu de kényes téma, lehet , az lenne a legjobb, ha összehivnád a haverjaidat, vagy valami jo kis önkéntes társuatot,pl a házban élö férfiak akik hajlandoak lennének ezeket a neveletlen kis barmokat moresre tanitani.Ha panelben laktok, márpedig gondolom, akkor csöngess be mindenhová.
DE ne hagyd magad, mert az a legroszabb, ugy érzik, hogy a markukban vagy, ne lássák h félsz v ilyesmi, habár ezt már el??eszted az elejétök fogva...de lehet h még nem késö.hajráá
Szerintem kivánja a szexet, bekell kapni neki had pisilje ki magát utána meg kinyalni a cuki kis fenekét seggjukát!!
Szerintem téged nagyon vonz ez a kisfiú,ojan élvezettel részletesen irsz róla!!! Isten óvja azt a kissfiút TŐLED!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!