Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Gyerek szatír fenyeget? Vagy...

Gyerek szatír fenyeget? Vagy már minden 10-12-év közötti kiskamaszfiú ilyen perverz?

Figyelt kérdés
Biztos régebben említettem nektek azt az izmos krapekot aki nyáron,egy fecskében magát mutogatta a többi szomszédnak az ablakban,napozás címszó alatt. Na hála a kissé hűvös ősznek,ez az izom agyú szteroid huszár már nem mutogatja magát az ablakban. De helyette most van más aktuális problémám,amit nem tudom hogyan orvosoljak. Annak a kigyúrt hapsinak nemrégiben oda költözött a családja,és a két unokatestvére csinálja most a cirkuszt. Van egy 10-éves fiúcska,aki nemrég szülinapjára kapott digitális videó kamerával a szüleit filmezi,ahogyan éppen szexelnek. És folyton kijön a lépcsőházba a korabeli haverjaival és hangosan le játszák,és rihegnek-röhögnek,dohányoznak,néha isznak,és füveznek is.A komolyabb baj az amikor ezt az újfajta bió (herbál) fűvet szívják,és teljesen megvannak örülve. Nagy hangerővel a lépcsőházban szexfilmeket néznek,az okos telefonjukról,és a fiú akiről beszéltem mindig a tegnap esti szülői szexfilmet,vagyis a házi szexvideót mutogatja büszkén a barátainak. Kábé egy másfél hete az ajtóm elé rakta az ötödikes tankönyvét,ami a nemzeti tankönyv kiadó adott ki,mert a kis "rosszcsont" nem szeret tanulni,és azt modja nekem minden reggel,meg délután hogy vegyem meg a tankönyveit tőle jó sok euró és forintért,mert különben engemet is lefog filmezni,és jó alaposan fenékbe is pakol,a nála néhány évvel idősebb kamasz haverjaival. Múltkor a liftet úgy össze firkálták,az üveget össze karistolták,és üvegmaróval kenték össze. Folyton hangoskodnak,szemetelnek,és az említett fiúcska aki a banda vezére,mindig meg akarja vetetni velem a tankönyveit,és azt akarja hogy Én tanuljak helyette,és írjam meg neki a házi feladatot,mert ellenkező esetben keményen telibe fog pakolni,a többi barátaival együtt. A fiúnak van egy húga,aki 12-éves,de már ő is a szexel van elfoglalva. És egyik reggel mikor dolgozni mentem,a kis csitri orális szexet ajánlott fel nekem. Én nem is tudtam,hogy köpjek,vagy nyeljek. Szóltam a szüleinek,hogy a fiúk,és a lányuk miket művel,de a szülők sem különbek. másrészt a testvérpárnak az unoka bátyja az említett izomagyú barom. A rendőrség tehetetlen,mivel mind a két gyerek kiskorú. Szóval nem tudom hogy mit tegyek. És a kisebbik fiam,mindig megkérdezi tőlem hogy. "Apu,te is úgy szoktad csinálni anyával este mint a szomszéd fiú mutatta az okos telefonján,ahogyan a szülei csinálják?" Ez olyan kínos. Zsarol egy taknyos 5.-es 10-éves kis kölök? És még a tankönyveit amit állami pénzből vettek a szülei hogy tanuljon,nekem akarja 150.000-ért eladni,és hogy tanuljak helyette Én,és írjam meg neki mindig a házi feladatot mert nagyon megfog döngetni hátulról,a 16-18-éves haverjaival. Ezt nem hiszem el,hogy ilyenek a mai tini gyerekek. És a család NEM roma,és még először normálisnak tüntek,de kezdődött ezzel a gyúrós hapsival,és ahogy annak véget lett,mivel már nincs nyár,most helyette jött ez a két kis pimasz kölyök. A fiú nem egy vad,agresszív verekedős gyereknek néz ki,hanem egy szolid,vékony magas,olyan mai divatosan öltözködő,körbenyírt hajú Páva féle srác. ki gondolná,hogy egy viszonylag békés gyerek ennyire zsarnok,és antiszociális. Az ajtómat is össze firkálta már a haverjaival,még szerencse hogy nitro hígítóval letudtam mosni. Nem tudom,hogy mit tegyek,már lassan sírok a tehetetlenségemtől. Azért mégsem üthetek agyon,egy angyali kinézeti,10-éves kisfiút,aki pokolian gonosz. És hiába szóltam a szüleinek,azok még engem tartottak rossznak,és még ők is nekem akartak menni.

#Ilyen szörnyűek #a mai kiskamaszok?
2015. okt. 21. 19:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
Odaállsz a főtakony elé nyakánál fogva falhozvágod két istenes gyomrost beviszel neki és elmondod neki szépen , hogy nem veszed meg a könyvét szóval most kezdheti a "megpakolást" Aztán szépen a többit is sorban. Vagy ha annyira félsz tőlük költözz el. Rendőrség idehaza soha semmit nem tesz ,csak ha már vér folyik akkor.
2015. okt. 24. 13:16
 12/17 anonim ***** válasza:
94%
Basszus, már vagy háromszor kiemelted, hogy fenékbe leszel rakva... addig emlegeted, míg bevonzod magadnak.
2015. nov. 4. 11:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Az igen, ember, ezek aztán jol a nyakadra járnak.Szerintem ne hagyd magad, te meg járj gyámügy nyakára.Azért mert ök agresszivak, neked még nem azzá válnod.

Ezek a jo szora nem fognak hallgatni, az tuti, ha a szüleik is ilyen barmok.

Akkor miért nem hivtad ki a rendörséget, mikor összefirkálták az ajtodat??Az a durva, h ebben az országban az ilyen takony bünözöknek még tökk joguk van mint neked, ha levideozod öket, akkor bizony majd még téged büntetnek meg, viszont a rendörség addig nem tesz semmit, amig téged seggbe nem raknak.Talán megpróbálhatnál bemenni az iskolába ahová jár, beszélni a tanárral, aki az osztályfönöke, de ha még valami elterelésre is küldik vagy bármi, akkor majd téged fognak szivatni mégjobban, és a családod biztonsága is a tét...Fuu de kényes téma, lehet , az lenne a legjobb, ha összehivnád a haverjaidat, vagy valami jo kis önkéntes társuatot,pl a házban élö férfiak akik hajlandoak lennének ezeket a neveletlen kis barmokat moresre tanitani.Ha panelben laktok, márpedig gondolom, akkor csöngess be mindenhová.

DE ne hagyd magad, mert az a legroszabb, ugy érzik, hogy a markukban vagy, ne lássák h félsz v ilyesmi, habár ezt már el??eszted az elejétök fogva...de lehet h még nem késö.hajráá

2015. nov. 18. 18:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi a pecs akar ez lenni?
2020. jan. 3. 01:15
 15/17 anonim válasza:
17%

Szerintem kivánja a szexet, bekell kapni neki had pisilje ki magát utána meg kinyalni a cuki kis fenekét seggjukát!!

Szerintem téged nagyon vonz ez a kisfiú,ojan élvezettel részletesen irsz róla!!! Isten óvja azt a kissfiút TŐLED!!!

2020. jan. 13. 08:13
 16/17 anonim válasza:
100%
A legutolsó kommentelő annyira idióta, hogy ilyet csak ritkán lehet látni, pedig kurvára elfajzott világban élünk. Kedves kérdező mi történt az elmúlt 5 évben? Nem hiszem el, hogy van ilyen elbaszott szülők -> elbaszott gyerekek.
2021. febr. 15. 23:39
 17/17 anonim ***** válasza:
10 evesen nem hiszem hogy egy gyerek elvezettel nezi ahogy a szulei szexelnek es fel is veszi, es a szulei hagyjak. Nagyon latszik h kamukerdes...
2022. márc. 14. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!