Ti elmentek Halloweenkor cukrot gyűjteni?
" Engem például nem érdekel Március 15.-dike se október 26.-dike nekem az amerikai Függetlenség napja sokkal fontosabb számomra mégsem vagyok amerikai sajnos. :)"
Gratulálok :) Fogadjunk azzal sem vagy tisztában, hogy mi történt július 4-én :)
Másik gyerek: nem húzom fel magam, viszont látom te is azt a doktrínát követed, hogy ha valamit mondogatsz, akkor előbb-utóbb bekövetkezik. Szóval nyugi, ne húzd fel magad, látom hogy ideges vagy, de ne csináld :) Te nem halloweenezel, közöd sincs hozzá, de nyugodtan csináld. Csak nyugi, ne erőszakoskodj. :)
Engem továbbra sem érdekel, hogy mit gondolsz, és nem értem, minek írogatsz itt, de elég szánalmas vagy.
És veled itt most be is fejezem a kommunikációt, mert már túl ünnepi hangulatban vagyok ahhoz, hogy elmebetegekkel foglalkozzam. :)
--------------------------------------------------
A Halloween-t ünneplő beszélgetőtársamhoz szólok :)
Mi amúgy a Szent Márton napot ünnepeljük még kiskorunktól november 11-én, gyönyörű, amikor lampionnal vonulnak a kisgyerekek télen az utcán (régen olyankor már szokott hó lenni, ezért csillogtak rajta a kis lámpások). Közben énekeltük, hogy "Sankt Martin, Sankt Martin, Sankt Martin ritt durch Schnee und Wind...". Tök jó volt. :) Imádtam készíteni a lampionokat, meg az egész hangulatot. Ez is olyan igazi, gyerekeknek való dolog.
Március 15, október 23. meg ezek engem sem érdekelnek.
Számomra fontos napok:
1. karácsony
2. adventi időszak
3. mikulás
4. halloween
5. szent márton nap
6. szüreti felvonulás (leginkább kisiskolás korunkban volt ez szervezett dolog, felnőttként már nem)
7. születésnapok a családban
8. névnapok a családban
Látszik, hogy az első 5 pontban felsorolt gyakorlatilag mind most jön majd sorban, szóval ez nekem egy szuper időszak, már most teljesen be vagyok sózva, és nagyon várom. :)
Nagyon szeretnék majd idővel kiköltözni USÁba (remélem, összejön, már mozgolódom ez irányba), és akkor nyilván a hálaadást is megismerem majd, egyelőre azzal nem tudok mit kezdeni.
A július 4-ét eddig sosem ünnepeltem, de idén kicsit igen, mert pont amerikaiakkal dolgoztam együtt aznap, és hoztak nekünk ajándékba igazi amerikai pitét, mert átragadt ránk az ünnepi hangulatuk. Jópofák voltak. :)
Jaaa, és ne felejtsük el, amit szintén nagyon szeretnék majd itthon magunknak meghonosítani: Szent Patrik nap! Tervem, hogy egyszer kimegyek Chicagóba, mikor ünneplik, és megnézem a nagy felvonulást, meg a zöldre festett folyót... :)
Nekem is ezek a kedvenc ünnepeim, jaj most irigyellek, mert mi nem készülünk ki az USA-ba, pedig minden álmom ott lakni, de egyszer talán sikerülni fog.
Írtam nemrégen verset a Halloween-ről :)
meg a nagy álmom, hogy hollywoodi sztár legyek, de ez tényleg nem fog megtörténni :D Sok sikert a tervekhez. :) Én a szülinapomat mondjuk nem szeretem, mert öregszek 27 leszek :( pedig gyereknek érzem magam, de az a jó :)
Én is egyedül készülök ki, nem családi szinten. :) Amúgy én 30 vagyok, szóval még annyira sem szeretem ilyen szempontból a szülinapomat, de az ünneplés az jó. :)
Nagyon remélem, hogy egyszer - lehetőleg nem is olyan sokára - sikerül kiköltözni.
Jó a versed nagyon!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!