Ti elmentek Halloweenkor cukrot gyűjteni?
Figyelt kérdés
én nagyon be szeretnék öltözni és cukrot gyűjteni...ti,hogy vagytok vele?2015. okt. 17. 14:12
2/82 anonim válasza:
Én sem ünneplem,mert
1,ez egy amcsi szokás
2,szerintem hülyeség
3,23 éves vagyok
3/82 anonim válasza:
Nem majmolok hülye amerikai szokásokat. El is hajtanám, ha valaki ilyesmivel zavarna otthon.
4/82 anonim válasza:
Nem, mert nem tudom, kihez lehetne menni, pedig aranyos dolog kenne, de nem tudom, készül-e valaki ilyesmivel.
Viszont tököt évek óta faragunk. :)
6/82 anonim válasza:
Nem, mert 22 éves vagyok és ez egy amcsi "ünnep", de ha hozzánk jönnének és otthon lennék akkor előre készülve vennék egy csomag cukrot a gyerekeknek, mert ilyen jó fej vagyok. :D A legolcsóbb coopos cukrot, de kapnának valamit. Sőt mellé még pár olcsó csokikát is. Aztán kalap kabát a skacoknak. :D
7/82 anonim válasza:
Öltözz be, de készülj fel arra, hogy ki fognak röhögni!
8/82 piriiiii válasza:
Azt sem tudom, mikor van. A cukrot sem szeretem. Van jobb dolgom.
9/82 anonim válasza:
Mivel nem az USA-ban vagy az UK-ban élek nem. Miért nézetném hülyének magamat?
10/82 anonim válasza:
Nem amcsi szokás ti kretének. Mielött megy a szokásos usa gyulolkodes, olvassatok utana a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!